fbpx Rådgiver fylkeskontoret i Vestfold og Telemark | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Rådgiver fylkeskontoret i Vestfold og Telemark

En av våre ansatte skal ut i foreldrepermisjon, og vi søker en vikar i 100 % stilling ut oktober 2024.

Som rådgiver i NSF vil du ha en variert og aktiv arbeidshverdag, og hovedoppgavene og ansvaret i stillingen innebærer:

 • Saksbehandling og rådgivning til medlemmer og tillitsvalgte, særlig innenfor arbeidstid og det arbeidsrettslige området.
 • Ansvarlig for oppfølging og praktisk gjennomføring av ulike arrangementer og aktiviteter som følger fylkeskontorets handlingsplan.
 • Administrative oppgaver på fylkeskontoret.

Som rådgiver hos oss vil du daglig ha kontakt med medlemmer og tillitsvalgte, hvor mange av henvendelsen kommer via telefon og vårt digitale saksbehandlingssystem. Du vil også bidra til å understøtte vår politiske ledelse i fylket, samt noe mediearbeid på våre nettsider og sosiale medier.

Vi søker en kollega som er autorisert sykepleier med følgende kvalifikasjoner, erfaring og personlige egenskaper:  

 • Utdanning fra universitet eller høgskole innenfor fagfelt som arbeidsrett eller forvaltningsrett. Særlig relevant erfaring kan unntaksvis kompensere for formell utdannelse.
 • Erfaring fra saksbehandling og veiledning, særlig innenfor arbeidsrettslige problemstillinger som arbeidstid og turnus knyttet til lov- og avtaleverk.
 • Gode IT-kunnskaper og systemforståelse.
 • Kommunikasjonsferdigheter med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.
 • Evne å arbeide med flere pågående arbeidsprosesser, være fleksibel, serviceinnstilt og har stor arbeidskapasitet.

For å lykkes mener vi at erfaring som tillitsvalgt og/eller fra arbeid i medlemsorganisasjoner vil være en stor fordel. Du trives også med administrative arbeidsoppgaver, samt inneha gode samarbeidsevner.

Hos oss blir personlig egnethet tillagt vekt.   

Vi tilbyr deg muligheten til en engasjerende jobb i et godt arbeidsmiljø, hvor du vil få mulighet til å bygge verdifull erfaring og kompetanse:

Ansatte i NSF har også:

 • tariffavtale
 • konkurransedyktig lønn etter avtale
 • pensjonsordning i KLP
 • reise- ulykkes og gruppelivsforsikring
 • Fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontoravtale og gode velferdsordninger

Om oss:

NSF har høy anseelse i samfunnet og vokser jevnt i medlemsmasse. Vi jobber for våre medlemmer og tillitsvalgte. Det er høyt ambisjonsnivå i organisasjonen med god resultatoppnåelse.

Fylkeskontoret i Vestfold og Telemark har i over 9000 medlemmer. Fylkesorganisasjonen har 2 politisk valgte ledere og 4 ansatte. I tillegg har kontoret en administrativ leder som også har ansvaret for NSF Innlandet. Fylkeskontoret holder til i trivelige og moderne lokaler i Porsgrunn sentrum.

Ta gjerne kontakt med administrativ leder Therese Bråten på telefon 901 15 928 ved spørsmål om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt.  

Søknad sendes inn til vår elektroniske søkeløsning, se lenken øverst på siden.  

Vi gleder oss til å høre fra deg!
 

Norsk Sykepleierforbund

Norsk Sykepleierforbund (NSF) er en partipolitisk uavhengig fagorganisasjon for autoriserte sykepleiere, jordmødre og sykepleierstudenter. Vi er Norges fjerde største fagforbund med nesten 130.000 medlemmer. Det å ivareta sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår, samt faglige og helsepolitiske interesser er våre viktigste oppgaver.

NSF har høy etisk bevissthet i hele organisasjonen. Vi mener at et godt arbeidsmiljø også er preget av mangfold, og at medarbeidere med ulike fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiv vil bidra positivt i vårt arbeid for medlemmene. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Du er også velkommen til å søke uten å kunne vise til en sammenhengende yrkeskarriere. Lokalene våre er universelt utformet, og vi legger til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

I NSF skal alle trives på sin arbeidsplass. Vi har alle et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trygghet, samarbeid og utvikling og vi tror at folk som har det bra leverer de beste resultatene.

Annonse
Annonse