fbpx Sykepleier ved sengepost mage-tarm/infeksjon | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier ved sengepost mage-tarm/infeksjon

Vi har flere ledig sykepleierstillinger og hos oss kan du velge stillingsprosenten som passer for deg. 

Dette er en jobb som passer for deg som er nyutdannet eller erfaren sykepleier. Som nyansatt skal du uansett får den opplæringen du har behov for. 

Vi er stolte av arbeidsplassen vår, og viser deg mer enn gjerne rundt i avdelingen. Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å hospitere for å se hvordan en arbeidshverdag hos oss vil være.

Som sykepleier på vår sengepost får du ansvar som omfatter å utrede, behandle og pleie pasienter med mage/tarm-sykdommer og pasienter med behov for avansert infeksjonsmedisinsk behandling.
Vi utreder og behandler pasienter med alle typer lidelser i leveren, galleveiene, bukspyttkjertelen og mage/tarmsystemet. En stor andel av pasientene legges inn som
ø-hjelp pasienter, i tillegg til elektive pasienter til utredning for mage/tarmsykdommer og kreftdiagnoser. Totalt antall sengeplasser er 22.

Seksjonen dekker hele fagfeltet innen infeksjonsmedisinske tilstander som blant annet HIV/immunsvikt, tuberkulose, tropesykdommer, samt alvorlige og livstruende bakterielle og virale infeksjoner. Vi har spesialisert oss i overvåkning og behandling av sepsis.

Begge fagområdene samarbeider i en felles sengepost, og personalet får derfor muligheten til å jobbe med begge fagfelt. Hos oss skal du få tett og faglig oppfølging med gode muligheter til egenutvikling. 

Sengeposten er en spennende arbeidsplass der du som sykepleier får varierte og utfordrende arbeidsdager. Vi legger stor vekt på trivsel og godt arbeidsmiljø.
 
Dersom det innen søknadsfristens utløp skulle bli flere ledige stillinger, vil tilsetting bli foretatt av den søkermassen som foreligger. Ved interne opprykk, vil det kunne bli andre ledige stillinger. 
Ansettelsene vil skje fortløpende.

Om du allerede bor i området så er du kanskje kjent med mulighetene vårt flotte fylke kan tilby. Vurderer du å flytte til Telemark, kan vi skryte av at vi har Norges mest attraktive byer i 2021, hvor tvillingbyene Skien og Porsgrunn har fått Attraktiv by-prisen 2021. Telemark er ofte kalt Norge i miniatyr, med kort vei til sjø og fjell, og her er det fortsatt lavere boligpriser sammenlignet med andre fylker på det sentrale Østlandet. Telemark har et stort mangfold av aktiviteter året rundt som passer alle aldere. 

Vi anbefaler at du tar en titt på Visit Telemark sin fantastiske nettside for mer informasjon om Grenland, og for å få mer inspirasjon om opplevelser, kultur- og underholdning og mye mer. Sykehuset Telemark HF ligger i hjertet av Telemark, sett kursen mot Telemark!

Klikk gjerne på linken under for å se på en av våre videoer for å få et bedre inntrykk av hvordan det er å jobbe hos oss:
Vil du jobbe ved Sykehuset Telemark?    

Alle søkere må benytte webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. 
Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 22.10.2023

Arbeidsgiver: Sykehuset Telemark HF

Stillingstittel: Sykepleier

Stillinger: 5

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 100

Webcruiter-ID: 4713237537

Arbeidsoppgaver

 • Sykepleie til pasienter med infeksjons- og mage/tarmsykdommer
 • Gruppelederansvar
 • Veilede sykepleierstudenter
 • Gode pasientmottak 
 • Det må påregnes varierte arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

 • Autorisert sykepleier
 • Må beherske norsk eller skandinavisk språk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.
 • Du er faglig interessert, initiativrik og tar ansvar for egen læring
 • Du er serviceinnstilt, strukturert og ansvarsbevisst
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Digitale kompetanseplaner, opplæring og veiledning
 • Spennende faglige utfordringer
 • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Velferdstilbud til ansatte
 • Gode pensjons-, låne- og forsikringsvilkår. Se KLP (www.klp.no/pensjon)

Kontaktinformasjon

Camilla Tuyet Hamre
Seksjonsleder
Telefon: 97928378
E-post: Camilla.Tuyet.Hamre@sthf.no

Adresse: Sykehuset Telemark HF, avd. Skien, Ulefossvegen 55, 3710 Skien, Norge
Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Telemark HF (STHF) har ansvar for sykehus- og spesialisthelsetjenester til om lag 173 000 innbyggere i Telemark.  Sykehusets pasientbehandling er organisert i syv klinikker, og har både somatisk og psykiatrisk virksomhet på flere steder i Telemark.
Sykehuset har om lag 3 000 årsverk.

Sykehuset Telemark ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss. Dette gjelder uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn, eller dersom du har hatt opphold i arbeidslivet («hull i CV`en»).

Les mer om oss på www.sthf.no

Medisinsk klinikk består av fem avdelinger og har drift på seks lokasjoner i Telemark fylke.  Klinikken har om lag 450 årsverk, og leverer spesialisthelsetjenester innenfor alle indremedisinske fagområder. Vi arbeider også med rehabilitering og forebygging og har et eget Lærings- og mestringssenter. Sykehuset Telemark har et aktivt forskningsmiljø med fag og forskning organisert som egen avdeling.


 

Annonse
Annonse