fbpx Sykepleier, Klinikk psykisk helse og avhengighet | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier, Klinikk psykisk helse og avhengighet

Seksjonen er lokalisert på Ullevål sykehusområde, og tilhører Avdeling rus- og avhengighetsbehandling (ARA), som er organisert under Klinikk psykisk helse og avhengighet. Avdelingen har ansvar for tverrfaglig spesialisert rusbehandling innenfor Oslo sykehusområde. Avdelingen består av 7 seksjoner og har et differensiert behandlingstilbud med poliklinikk, rusakuttmottak og avgiftning, poliklinikk og døgnbehandling.  Avdelingen er engasjert i forskning og fagutvikling i samarbeid med ulike kompetansemiljøer.

Seksjon rus- og avhengighetsbehandling voksen har et tverrfaglig, spesialisert og individuelt tilpasset døgntilbud for rusmiddelavhengige over 26 år med sammensatt problematikk. Seksjonen har 2 enheter med til sammen 29 døgnplasser og er bemannet med leger, sykepleiere, psykologer, sosionomer og annet helse- og sosialfaglig personell. Målet med behandlingen er god helse, mestring og en verdig livssituasjon.

Samtlige pasienter har et tverrfaglig behandlingsteam, og uken har en fast struktur bestående av gruppeterapi, individualterapi, miljøterapi, undervisning og fysisk aktivitet. Behandlingen har helhetlig fokus på avhengighet, fysisk og psykisk helse og sosiale forhold.

Vi har nå ledig en fast 100% stilling for sykepleier ved Behandlingsenhet 2. Stillingen har 2-delt turnus, og arbeid hver 3. helg p.t.

Behandlingsenhet 2 har 13 døgnplasser, i tillegg til 2 plasser som er forbeholdt pasienter med opphold etter HOL §§ 10-2, 10-4 (tvang). Vi arbeider etter anerkjente metoder og bruker kognitiv atferdsterapi og motiverende intervju som standardmetoder. Vi har fokus på ernæring, og bruker fysisk aktivitet som en del av behandlingen. For mer informasjon, ta gjerne kontakt.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon: Sammen med pasientene utvikler vi morgendagens behandling.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

 Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Nøkkelinformasjon

 • Søknadsfrist: 31.08.2023
 • Arbeidsgiver: Oslo universitetssykehus HF
 • Sted: Oslo
 • Stillingstittel: Sykepleier
 • Stillinger: 1
 • Heltid / Deltid: Heltid
 • Ansettelsesform: Fast
 • Stillingsprosent: 100
 • Webcruiter-ID: 4688970413

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta det sykepleiefaglige ansvar og oppgaver i tverrfaglig spesialisert rusbehandling
 • Benytte anerkjente metoder i vurdering, utredning og behandling av pasienter og pårørende
 • Assistere og koordinere medisinsk og annen helsefaglig behandlingsvirksomhet, herunder medikamenthåndtering

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Miljøterapeutisk kompetanse
 • Ønskelig med erfaring fra rusbehandling eller psykisk helsevern
 • Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter er viktig

Personlige egenskaper

 • Engasjement for pasientgruppen
 • Høye faglige standarder
 • Interesse for fysisk aktivitet og ernæring i et rehabiliterende perspektiv er noe vi verdsetter 
 • Har evnen til å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer
 • Trives med å jobbe i en stor og kompleks organisasjon  

Vi tilbyr

 • En arbeidsplass preget av tillit, åpenhet og respekt
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et vitalt og engasjert tverrfaglig miljø
 • Veiledning
 • En arbeidsplass i hjertet av Oslo
 • Du blir en del av et viktig samfunnsoppdrag
 • Medlemskap i pensjonsordning, 2% pensjonstrekk, gruppe- og ulykkesforsikring samt fritidsulykkeforsikring

  Kontaktinformasjon

  Marianne Austin Fauske
  Enhetsleder
  Telefon: 23020806

  Adresse: Kirkeveien 166, 0455 Oslo, Norge
  Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

  Om arbeidsgiveren

  Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
  Oslo universitetssykehus med våre 22 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

  Annonse
  Annonse