fbpx Sykepleier - Døgnområde 9 - Akuttgeriatri og nyre | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier - Døgnområde 9 - Akuttgeriatri og nyre

Hei du...
Ja du ja, vi ønsker oss nettopp deg til vår avdeling!

Vi brenner for faglig utvikling, teamarbeid og kontinuerlig forbedring og ønsker å ha deg med på laget.

Døgnområde 9 Akuttgeriatri og nyre er et døgnområde i Klinikk for medisin som behandler øyeblikkelig hjelp pasienter. Vi behandler blant annet pasienter med infeksjoner, nyresvikt, dialyse, funksjonssvikt og delir. Både de akuttgeriatriske og de nyremedisinske har svært sammensatte problemstillinger ved innleggelse, noe som gjør at vi må bruke all vår fagkompetanse.
Hos oss vil du få muligheten til å lære to spennende fagområder i en avdeling, det er varierte oppgaver alt fra akutte situasjoner til tverrfaglig utredning og periteonal dialyse. Sykepleierne våre får en bred kompetanse som gir mange muligheter, både innenfor eget fag med ulike videreutdanninger, men også inn mot spesialavdelinger i sykehuset.

Vår visjon for pasientbehandling er "individtilpasset medisin". I dette legger vi at pasientene skal møte kvalifiserte medarbeidere med gode faglige kunnskaper, kommunikasjonsevner, ferdigheter og holdninger. Vi ønsker å sette høyt fokus på hele mennesket. For å få til en god utredning er vi avhengig av et godt tverrfaglig samarbeid. Sykepleiere, helsefagarbeidere, leger, fysioterapeuter og ergoterapeuter er en del av det daglige teamet.

Har du lyst til å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø med engasjerte kolleger med mye humor og latter, så er dette jobben for deg!

Vi har følgende stillinger ledig:
3 x 100% faste stillinger, hvorav 75% er ved døgnområde 9 akuttgeriatri og nyre og 25% er i heltidspoolen. 
1 x 100% fast stilling, hvorav 75% på Døgnområde og 25 % i Geriatrisk poliklinikk

3. års sykepleiestudenter kan også søke.

Intervjuer vil bli gjennomført fortløpende i sykehusets lokaler, eller digitalt.

Se video fra Akuttgeriatrisk avdeling for å bli bedre kjent med oss, avdelingen og pasientgruppen vi behandler. Trykk her!

Vi ønsker ikke kontakt med rekrutteringsbyråer eller andre annonsører.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 18.06.2023
Arbeidsgiver: Sykehuset Østfold HF
Stillinger: 4
Ansettelsesform: Fast / Heltid
Stillingsprosent: 100

Arbeidsoppgaver

 • Sykepleieoppgaver knyttet til pasienter innenfor de aktuelle fagområdene 
 • Samhandling med kommunene og internt på sykehuset
 • Veiledning av studenter 

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Må inneha gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
 • Gode datakunnskaper er en fordel
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner 

Personlige egenskaper

 • Fleksibel, tilpasningsdyktig og løsningsorientert
 • Trives med å jobbe i team
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø  
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Faglig utfordrende og spennende jobb i et høyteknologisk sykehus
 • Et godt og trivelig arbeidsmiljø i stadig utvikling
 • Høyt fokus på forbedring 
 • For tiden 3 delt ønskeplan med arbeid hver 3. helg 
 • Fagdager i turnus 
 • Mulighet for økonomisk kompensasjon for ekstra helger 
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning gjennom KLP

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring, disse må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Kontaktinformasjon

AnnKatrin Reinnel
Seksjonsleder
Telefon: 900 14 683

Vyginta Miliuke
Konsulent
Telefon: 966 82 516

Bemanningsavdelingen
Telefon: 69 86 11 50

Adresse: Kalnesveien 300, 1714 Grålum, Norge
Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse