fbpx Sykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleiere

Om stillingen

Vega kommune har nå ledig 3 faste 100% sykepleierstillinger.

Stillingene er knyttet til sykehjemmet på Vega omsorgssenter som har en langtidsavdeling, kortids/avlastningsplasser, KAD og skjermet enhet. Som sykepleier vil du gå i tredelt turnus med jobb hver tredje helg.

Å arbeide som sykepleier i Vega kommune er både spennende og utfordrende i og med at man er innom det meste av hva sykepleierfaget dreier seg om . Samhandlingsreformen har medført at pasienter utskrives tidligere fra sykehus til oss, noe som har økt de faglige krav til utøvelse av sykepleieroppgavene. Du er velkommen som søker, både om du er nyutdannet eller erfaren. 

Vega omsorgssenter er et sentralt beliggende moderne bygg i idylliske omgivelser, med gode arbeidsforhold for ansatte og gode boforhold for beboerne. Hele helse- og omsorgstjenesten er under samme tak, herunder legetjenesten, helsesykepleier, sykehjem, hjemmetjeneste, rus og psykiatri, helsestasjon og eget institusjonskjøkken. Dette gir gode forhold for tett tverrfaglig samarbeid.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Direkte og indirekte pasient/beboer arbeid
 • Medikamenthåndtering
 • Helsefremmende og forebyggende arbeid med fokus på rehabilitering og mestring
 • Råd og veiledning til pasienter og pårørende
 • Tverrfaglig samarbeid

Vi søker deg som

 • Er autorisert sykepleier
 • Kan arbeide selvstendig og i team, med fokus på oppgaveløsning og måloppnåelse
 • Er ansvarsbevisst og har evne til å ta beslutninger basert på faglig kompetanse
 • Er faglig nysjerrig og engasjert
 • Har god norsk og muntlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

 • Gode kolleger i et godt arbeidsmiljø
 • Faglig interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
 • 10 års ansiennitet
 • Å være behjelpelig med å skaffe bolig
 • Kroner 150 000 utbetales ny ansatt sykepleier etter 1 års opptjeningstid hvert år i 2 år. Hvis sykepleier velger å slutte i jobben før opptjeningstiden det første eller det andre året, utbetales ikke beløpet på kr.150 000 for gjeldende år.

Spørsmål om stillingene

For spørsmål om stillingene - ta kontakt med:

 • Helse- og omsorgsleder Roy-Arne Andersen, epost roy.andersen@vega.kommune.no, tlf 951 48 361
 • Avdelingsleder Berit Wika, epost berit.wika@vega.kommune.no, tlf 75 03 58 30/952 69 057
 • Kathrine Sørgaard

Tilsettingsvilkår

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk.

Om oss

Vega kommune er en øykommune på kysten av Sør-Helgeland med ca. 1 200 innbyggere. På 6 500 øyer, holmer og skjær fordelt på 163,3 km2 har vi et yrende dyre- og fugleliv. Her ligger ett av Nord-Europas største gruntvannsområder. På grunnlag av dette har Vega en unik kulturarv med lange ærfugltradisjoner, som har gjort oss til ett av UNESCOS verdensarvsteder.

Dette er en stor satsning for Vegasamfunnet, både nærings- og turistmessig, på kultursiden og på skolesiden og nytt verdensarvsenter ble åpnet i 2019. Kommunen har fotballhall, moderne treningssenter, fiber, ungdomsklubb, idrettslag, ungdomslag, hornmusikk, kor og skolekorps. I tillegg er det fine turmuligheter, med turløyper og Vegatrappa opp til fjellet Ravnfloget, samt Ravnfloget Via Ferrata.

Kommunikasjonsmessig er vi nært flyplass med direktefly til blant annet Oslo, Trondheim og Bodø.

Hurtigbåten fra Vega til Brønnøysund tar 40 minutter, og fra kaia i Brønnøysund tar det 5 minutter til flyplassen. Vi har også hurtigbåt til Sandnessjøen som har flyplass i tillegg til sykehus.

Annonse
Annonse