fbpx Sykepleier (opplæringssykepleier) | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier (opplæringssykepleier)

Seksjon for medisinsk hjemmebehandling, Oslo universitetssykehus HF

Om stillingen

Seksjon for medisinsk hjemmebehandling, en del av Intervensjonssenteret ved Teknologi og Innovasjonsklinikken i Oslo universitetssykehus HF, har ansvar for behandlingshjelpemidler (medisinsk teknisk utstyr og tilhørende forbruksmateriell) til pasienter som spesialisthelsetjenesten behandler utenfor sykehus. Avdelingen er lokalisert på Ullevål og har et tverrfaglig arbeidsmiljø.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 11.04.2023

Arbeidsgiver: Oslo universitetssykehus HF
Sted: Oslo
Stillingstittel: Sykepleier
Stillinger: 1
Ansettelsesform: Fast / Heltid
Startdato: 01.08.2023

Arbeidsoppgaver

 • Arbeidsoppgaver vil være å bidra med opplæring og veiledning i bruk av medisinsk utstyr for helsepersonell, samt arbeide for forbedret koordinasjon og samarbeid med andre tjenesteytere. Dette er viktig for å kunne gi pasienten et helhetlig og samordnet tjenestetilbud. Videre vil samarbeid med primærhelsetjenesten, spesielt da Sykehjemsetaten i Oslo, være relevant da mye av behandlingen med behandlingshjelpemidler forekommer her.
 • Opplæring i håndtering av medisinsk-teknisk utstyr for personell i kommunehelsetjenesten og sykehusavdelinger, samt bidra med veiledningsarbeid i lokaler på sykehus, ute i kommunen og ved bruk av videokonferanser.
 • Å arbeide med oppgaver relatert til digitalisering og standardisering vil være aktuelt.
 • Bidra i prosjektarbeid, utarbeidelse, kvalitetssikring og oppdatering av kursmateriell.
 • Andre oppgaver må påregnes ved behov.

Kvalifikasjoner

 • Autorisert sykepleier
 • Gode kunnskaper i bruk av IKT-verktøy
 • Teknisk innsikt, samt evne til problemsøking og selvstendig håndtering av videokonferanseutstyr 
 • Gjerne førerkort  Kl. B   
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk, både skriftlig og muntlig, samt være ansvarsbevisst og serviceinnstilt.
 • Gode samarbeidsevner, positiv til team-arbeid tverrfaglig, samt evne til å jobbe selvstendig  

Personlige egenskaper

Hos oss er det viktig at du:

 • har evnen til å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer
 • trives med å jobbe i en stor og kompleks organisasjon  

Vi tilbyr

 • En arbeidsplass preget av tillit, åpenhet og respekt
 • En trygg arbeidsplass med god kollegastøtte
 • Som nyansatt i OUS blir du en del av et nyansattprogram
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Du blir en del av et viktig samfunnsoppdrag 

Kontaktinformasjon

Kathrine Olsen
Avdelingsleder
Telefon: 905 49 554

Adresse: Kirkeveien 166, 0450 Oslo, Norge
Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Om arbeidsgiveren

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Annonse
Annonse