fbpx Sykepleier - bli en del av Dreamteam! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier - bli en del av Dreamteam!

Vi søker deg som er klar for en spennende, variert, tidvis hektisk arbeidshverdag med mye godt humør til å komme å jobbe sammen med oss på kirurgisk/ortopedisk sengeenhet ❤❤

Hos oss får du mulighet for kontinuerlig fagutvikling! Sengeenheten har 15 sengeplasser fordelt på to tun. Vi har et variert fagmiljø som behandler pasienter innen ulike fagområder; generell kirurgi, ortopedi, urologi, øre-nese-hals og noe gynekologi. Hos oss fokuserer vi på faglig utvikling og gir derfor muligheter for kursing, hospitering og faglig påfyll inkludert månedlige internundervisninger.

Vi mener at godt arbeidsmiljø er essensielt for å kunne gjøre en god jobb! Derfor har vi stort fokus på det psykososiale arbeidsmiljøet. Det har resultert i at vi har mye godt humør - og ganske god humor! Vi har jevnlige sosiale sammenkomster og flere årlige personalturer!  Det er viktig for oss at alle trives på jobb med sine kollegaer. Derfor vil vi ta godt i mot deg som nyansatt!

I tillegg vil vi ganske beskjedent hevde at vi har Norges beste enhetsleder! Vi liker sette oss hårete mål, og vår visjon er å være Verdens Beste Dream-team! Det betyr at dersom du liker å være best alene er ikke vår avdeling noe for deg, her er vi best sammen!

For deg som ikke er så kjent med Finnmark kan vi fortelle at Kirkenes sykehus befinner seg i Fantastiske Sør-Varanger kommune - sørøst i Finnmark fylke. Livet her er nok ganske likt som der du er, med jobb, oppfølging av barn og hverdagsrutiner. Men vi tør påstå det er ett enklere liv her oppe!

👌Det er for eksempel 10 minutt med bil til flyplassen og 2 timer med direktefly til Oslo. Det kaller vi en #svipptur! 

👌Vi har stort sett alt i umiddelbar nærhet; treningshaller, barnehager og skoler, shoppingmuligheter, cafeer og restauranter og ikke minst naturen

👌Fordi vi har alt nært oss har vi bedre tid til hverandre! Her går vi #PåBesøkTilNaboen . 

Og for deg som lurer; Ja det kan bli steike kaldt på vinteren. Men hva gjør vel det når vi kan fyre opp et bål under Nordlyset og stjernehimmelen? Dessuten veier den magiske Finnmarkssommeren opp for alt! Midnattssola må bare oppleves😍

Hos oss får du gode betingelser💰:

Du får dekket 6 måneders husleie med inntil 8 000 kr per måned og 1 hjemreise mot bindingstid på 1 år!

Vi har også gode ubekvemstillegg i turnus!

Du får avskrevet studielånet ditt med inntil 30 000 kr hvert år når du har bodd og jobbet i Finnmark sammenhengende de siste 12 måneder💲. I tillegg blir det gratis barnehage fra høsten 2023👶👶👶.

Vil du oppleve Finnmark? Og vil du bli en del av denne supre gjengen? Send inn en søknad - kanskje er Du vår nye kollega!

Ansettelser gjøres fortløpende med tiltredelse snarest eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver
 • Sykepleie til kirurgiske og ortopediske pasienter
 • Pre- og postoperative pasienter
 • Arbeid i 3-delt turnus
 • Samarbeid internt med andre faggrupper
 • Samarbeid med pasientenes hjelpeapparat 
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Ønskelig med erfaring fra spesialisthelsetjenesten innenfor det kirurgiske fagfeltet
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur
Personlige egenskaper
 • Ansvarsbevisst
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Gode datakunnskaper
 • Trives i et aktivt og travelt miljø
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Vi tilbyr
 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø
 • God opplæring av nyansatte, internundervisning, temadager og individuell opplæring
 • Høyt faglig nivå
 • Medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger.
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid
 • I tillegg til god lønn får du en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm

Generell informasjon
Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest.

Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.  Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes. 

Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.

Skytterhusveien 2, 9901 Kirkenes

 Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Vibeke Holmvik Hanslien
Enhetsleder
78969403
Vibeke.Hanslien@finnmarkssykehuset.no

Lise Beate Dalsaunet
Avdelingsleder
78969401
Lise.Beate.Dalsaunet@finnmarkssykehuset.no

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark. Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor. Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Det er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her.

Annonse
Annonse