fbpx Forskningssykepleier – Medisinsk divisjon, Hjertemedisinsk avdeling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Forskningssykepleier – Medisinsk divisjon, Hjertemedisinsk avdeling

Forskningssykepleier ved Hjertemedisinsk avdeling, Akershus universitetssykehus 

Akershus universitetssykehus (Ahus) er Norges største akuttsykehus, og lokal- og områdesykehus for nær 10% av Norges befolkning. Vi har et raskt voksende forskningsmiljø på et høyt internasjonalt nivå som understøtter utviklingen av prioriterte medisinske og helsefaglige satsningsområder. Ahus’ visjon er: “Menneskelig nær – faglig sterk”.

Forskningsmiljøet ved Hjertemedisinsk avdeling er ledende både nasjonalt og internasjonalt. Forskningsaktiviteten øker og avdelingen har etablert en egen seksjon for forskning og utvikling. I konkurranse med andre forskningssentre i landet er vi blitt tildelt rollen som kardiovaskulært senter for NorTrials, en nasjonal satsning på å øke andel norske pasienter som deltar i industriutprøving av nye legemidler. Vi trenger derfor flere kollegaer til vårt forskningsmiljø. Med denne oppgaven følger viktige og spennende prosjekter som den aktuelle engasjementstillingen kobles til.

Vi har ledig et 100% engasjement for 1 år med mulighet for forlengelse. Du må være motivert, engasjert, initiativrik og ha interesse for forskning. Erfaring med forskning er positivt, men personlige egenskaper er viktigst, også i forhold til formell utdanning og arbeidserfaring.   

Arbeidsoppgaver

Du vil bli engasjert i forskningsprosjekter innenfor hjertemedisin og beslektede sykdommer og vil arbeide i team med medarbeidere både i og utenfor Hjertemedisinsk avdeling. Arbeidet innebærer ansvar for praktisk gjennomførelse av prosjektene, herunder 

 • Pasientinklusjon og oppfølging
 • Datainnsamling 
 • Administrasjon av studielegemidler 
 • Blodprøvetaking 
 • Enkelt laboratoriearbeid 
 • Forsendelse av prøvemateriale 
 • Dokumentasjon

Det er forventet at ansatte er involvert i flere prosjekter samtidig, og det kan også være aktuelt å bistå i planlegging og koordinering av nye prosjekter. Pasientinklusjon foregår alle hverdager og noe fleksibilitet med hensyn til arbeidstid må påregnes. 

Kvalifikasjoner

Minimumskrav:

 • Sykepleier med norsk autorisasjon 
 • Erfaring fra klinisk pasientarbeid 
 • Gode kommunikasjonsferdigheter 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk 
 • Gode datakunnskaper
 • Evne til å jobbe både selvstendig og i team 

Ønskelig kompetanse:

 • Erfaring fra klinisk forskning 
 • Erfaring med blodprøvetaking 
 • Erfaring med enkelt laboratoriearbeid 
 • Erfaring med bruk av DIPS 
 • Erfaring i føring av eCRF 
 • Erfaring med ICH-GCP

Personlige egenskaper

 • Du er positiv, lærevillig og fleksibel med tanke på arbeidsoppgaver og utfordringer 
 • Du handler på initiativ og jobber løsningsorientert og effektivt 
 • Du er strukturert og selvstendig med evne til å planlegge, koordinere og følge opp 
 • Gode samarbeidsevner opp mot ulike funksjoner og nivåer i en større organisasjon

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • Høyt faglig nivå og et universitetssykehus i utvikling 
 • Utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet til å påvirke utviklingen ved et universitetssykehus 
 • Et trivelig arbeidsmiljø med engasjerte ansatte 
 • Gode pensjonsordninger
 • Gode velferdstilbud for ansatte, f.eks. hytteutleie, teaterbilletter og mye annet 
 • Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud 
 • Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass 
 • Sentral beliggenhet i landlige omgivelser kort reisevei fra Oslo 

Kontaktinformasjon

Marit Holmefjord Pedersen
Forskningskoordinator
958 89 562
marit.holmefjord.pedersen@ahus.no

Henrik Schirmer
Overlege
992 64 338
henrik.schirmer@medisin.uio.no

Søknadsfrist: 05.03.2023

Arbeidsgiver: Akershus universitetssykehus HF
Stillingstittel: Forskningssykepleier
Stillinger: 1
Ansettelsesform: Engasjement / Heltid
Stillingsprosent: 100

Arbeidssted: Sykehusveien 25, 1474 Nordbyhagen, Norge
Åpne veibeskrivelse

Akershus universitetssykehus (Ahus) er et lokal- og områdesykehus for cirka 575 000 innbyggere, og vi har flere lokasjoner noe som gjør at man kan jobbe på tvers i foretaket. Hovedoppgavene er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling.

Menneskelig nær - faglig sterk er vår visjon

Medisinsk divisjon har cirka 2000 årsverk og 17 avdelinger innen blant annet hematologi, endokrinologi, gastromedisin, hjertemedisin, infeksjonsmedisin, onkologi, lungemedisin, nyremedisin, nevrologi, geriatri, revmatologi og øye. Divisjonen har drift på Nordbyhagen, Ski, Kongsvinger og Gardermoen og har en sentral plass i pasientbehandlingen ved landets største akuttsykehus. Vi tilbyr utredning og behandling i sengeområder, overvåkingsenheter, dagbehandling og poliklinikk, og har ansvaret for sykehusets akuttmottak. Divisjonen har et stort og aktivt forskningsmiljø, og egen forskningsavdeling.

Annonse
Annonse