fbpx Aleris Frogner og Majorstuen trenger flere dyktige anestesisykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Aleris Frogner og Majorstuen trenger flere dyktige anestesisykepleiere

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Aleris Frogner og Majorstuen vokser og trenger flere dyktige anestesisykepleiere. Vi søker deg som ønsker å jobbe 100 % fast dagstilling, og deg som ønsker å være ekstravakt på våre to sykehus i Oslo.

På Aleris Frogner har vi 7 operasjonsstuer og utfører inngrep både dagkirurgisk og inneliggende, innen fagområder som gynekologi, ortopedi, plastikk, overvekt, gastro, proktologi, ØNH, urologi, bryst- og endokrinologi.

Sykehuset på Majorstuen består av en dagkirurgisk avdeling med 5 operasjonsstuer og utfører kirurgi innen fagområder som plastikk, hud, gynekologi og varicer.

Begge sykehusene holder til i nyoppussede og moderne lokaler. Vi er et spennende fagmiljø med et svært kompetent, tverrfaglig team bestående av spesialister og kirurger innenfor de fleste fagområder, der man har mulighet til å arbeide på begge sykehusene om man ønsker det. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene og faget i fokus.  Vi er en fin gjeng som jobber tett sammen i team. Alle er involvert i alle fagområder noe som gjør at vi har en bred fagkompetanse.

Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, faglig trygg og ønsker å bidra i vårt arbeid til det beste for pasienten. Du må like et høyt arbeidstempo og kunne kommunisere med pasienter og kolleger på en måte som inngir tillitt og ivaretar vårt gode arbeidsmiljø og pasienttilfredshet. Personlig egnethet vektlegges høyt. Sammen med gode kollegaer vil du være med på å videreutvikle driften vår, og sikre en trygg og god pasientbehandling.  

Kvalifikasjoner

 • Spesialutdanning som anestesisykepleier
 • Minimum 2 års klinisk erfaring som anestesisykepleier
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Selvstendig og fleksibel
 • Faglig trygg og engasjert
 • Høy grad av serviceinnstilling

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser i dagstilling
 • Lønn etter avtale
 • Gode forsikringsordninger
 • Velordnede forhold og hyggelige kolleger

Kontaktinformasjon
Bente Mørkved
leder operasjonsavdelingen ved Aleris sykehuset Frogner
41 65 24 50

Ingrid Oldertrøen Halvorsen
leder Aleris Majorstuen
95 36 93 09 

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?

 Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,2 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. 

Annonse
Annonse