fbpx Klinikkleder / operasjonssykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Klinikkleder / operasjonssykepleier

Vi søker klinikkleder / operasjonssykepleier til vår klinikk i Pilestredet i Oslo. Vi ønsker at du kan ivareta rollen som stedlig leder og samtidig være engasjert i og en del av operasjonsteamet ved behov.

Medi3 Oslo tilbyr i dag kirurgi / poliklinikk innen ortopedi, generell kirurgi, endoskopier og øre/nese/hals til privatmarkedet og forsikringsselskaper. Det planlegges oppstart av offentlig avtale med Helse Sør Øst innenfor endoskopier og generell kirurgi med oppstart 1.1.23.

Du vil ha ansvar for, og myndighet til faglig og operasjonell drift av klinikken, men vil støttes av stabsfunksjoner i konsernet innen overordnede forhold, herunder strategi, IT, økonomi og marked.

VIKTIGE ARBEIDSOPPGAVER VIL VÆRE:

 • Overordnet ansvar for planlegging og daglig drift.
 • Motivere og lede og ved behov rekruttere eget og innleid personell.
 • Primærkontakt for forsikringsselskaper, offentlige instanser og andre avtaleparter og bidra til at disse forvaltes på en faglig og kommersiell tilfredsstillende måte.
 • Ansvarlig for at driften er i henhold til lover og regler, herunder sørge for å opprettholde fungerende systemer for kvalitet og HMS
 • Ansvarlig for utvikling, effektivisering, kvalitetsforbedring av systemer for drift
   

KVALIFIKASJONER
Av faglig bakgrunn er det ønskelig med utdanning som operasjonssykepleier, for å bistå innen kirurgi, og samtidig ha forutsetninger for å forstå virksomheten godt. Erfaring innen ortopedi kan være en fordel. Det er ikke krav til utstrakt ledererfaring for stilingen, som kan passe godt for noen som har interesse for å kombinere sin faglige bakgrunn innen helse med lederoppgaver og ansvar innen drift, personell og økonomi. Annen relevant bakgrunn kan vurderes, men det kreves at kandidaten har helsefaglig utdanning, minimum på bachelornivå.

Av personlige egenskaper er det viktig å ha evne til å jobbe selvstendig, og raskt kunne sette seg inn i og finne løsninger på forskjellige problemstillinger. Du må også ha evne til å kommunisere godt med andre, både muntlig og skriftlig, samt være effektiv i bruk av IT. Du må være strukturert, være klar og tydelig i din kommunikasjon. Vi ønsker også en person som har et ønske om kontinuerlig forbedring og utvikling. Sist, men ikke minst, ønsker vi en person som er bevisst på å beholde og utvikle et positivt arbeidsmiljø, der kollegaer trives med godt samhold og felles glede av meningsfullt arbeid.

VI TILBYR:

 • Spennende muligheter i et utfordrerselskap med ambisjoner.
 • Varierende arbeidsoppgaver i en spennende bransje.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Uformelt arbeidsmiljø med korte beslutningslinjer og påvirkningsmuligheter 

Kontaktinformasjon
Jan-Terje Teige
adm.dir. i Medi3 AS
905 22 254


Vis din interesse for stillingen ved å registrere søknad og CV her innen 2.12.22.

Medi3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og Oslo. Vi har ca. 150 ansatte inkl. tilknyttet personale og har en årlig omsetning på ca. 200 mill kr (konsern).Datterselskapet Medi3 Oslo (tidl. Ringvoll Klinikken) er vår virksomhet i Oslo og omegn, som innebærer kirurgi og poliklinikk innen spesialisthelsetjenester. Dette selskapet har ansatte samt tilknyttet personell som utgjør ca 8-10 årsverk. og har en årlig omsetning på ca. 20-25 mill kr.

Annonse
Annonse