fbpx Ekkotekniker | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Ekkotekniker

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon; «Sammen med pasientene skaper vi morgendagens behandling».

Seksjon for Kardial Billeddiagnostikk ved Kardiologisk Avdeling er det eneste hjerteultralydlaboratoriet i Norge som er sertifisert av European Association of Cardiovascular Imaging innen advanced echocardiography. Vi gjør ca 12 000 undersøkelser hvert år ved seksjonen.

Vi er fem overleger, en LIS i fordypning, to LIS i rotasjon og 7 ekkoteknikere.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver

Du skal gjøre hjerteultralydundersøkelser på inneliggende og polikliniske pasienter. Du kommer til å jobbe selvstendig i nært samarbeid med de andre ekkoteknikerne og seksjonens leger. Du skal som ekkotekniker utgjøre fundamentet for seksjonens høye kompetanse i undersøkelse av hjertepasienter på Rikshospitalet og Radiumhospitalet.  

Ekkoteknikerne bidrar også i opplæring av kolleger og studenter.

Stillingen er en 50% stilling. Dette kan kombineres med tilsvarende stillingsdel som sykepleier, radiograf eller liknende. 

Kvalifikasjoner

Du må ha en utdanning på bachelornivå innen helsefag, biologiske fag eller medisinske teknologiske fag. Du kan være sykepleier, radiograf eller ha en annen utdannelse som har gitt deg kunnskap om anatomi, fysiologi, medisin e.l.
Du vil få nødvendig opplæring basert på dine nåværende kvalifikasjoner.
Den som ansettes skal gjennomføre formalisert ekkoteknikerutdanning.

Personlige egenskaper

Hos oss er det viktig at du:

  • har god evne til å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer
  • trives med å jobbe i en stor og kompleks organisasjon  
  • har god evne til å sette deg inn i og ta i bruk nye metoder innen hjerteundersøkelser
  • har god evne til å kommunisere med pasienter og kolleger
  • har god evne til å håndtere høy aktivitet og behov for faglig presisjon
Vi tilbyr
  • En arbeidsplass i hjertet av Oslo, som har et arbeidsmiljø preget av tillit, åpenhet og respekt
  • En trygg arbeidsplass med god kollega- og lederstøtte
  • Som nyansatt i OUS blir du en del av et nyansattprogram
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

Kontaktinformasjon
Helge Skulstad
Seksjonsleder
950 88 405

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.