fbpx Sykepleier/vernepleier til FACT-team | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier/vernepleier til FACT-team

Ønsker du å være en del av et nyoppstartet FACT-team i Halden? I 2022 etablerte vi FACT (Flexible Assertive Community Treatment) som et samarbeide mellom Spesialisthelsetjenesten ved DPS og TSB samt Halden kommune. Stillingen er knyttet til DPS Halden-Sarpsborg, Halden poliklinikk. 

Halden poliklinikk er en seksjon i DPS Halden- Sarpsborg. Vårt DPS består av to poliklinikker (Halden og Sarpsborg), et ambulant akutteam, to allmennpsykiatriske døgnposter og en områdedekkende døgnpost for behandling av spiseforstyrrelser.

Døgnpostene og akutteamet er samlokalisert med vår poliklinikk i Haldenklinikken. FACT-teamet holder til i nyoppussede lokaler i Halden sentrum sammen med Halden kommunes øvrige rus - og psykiatritjeneste. 

Arbeidsoppgaver
 • Oppsøkende, samtidige og helhetlige tjenester i tråd med FACT modellen
 • Kartlegging og vurdering av psykisk helsetilstand
 • Oppfølging av medikamentell behandling
 • Kontakt og samarbeid med pårørende og nettverk
 • Samarbeid med fastlege og øvrige kommunale tjenester om tilrettelegging og oppfølging av pasienten
 • Samarbeid med spesialisthelsetjeneste
 • Utarbeiding og oppfølging av individuell plan
 • Tverrfaglig samarbeide rundt pasienter i poliklinikken
Kvalifikasjoner
 • 3-årig høgskoleutdanning som sykepleier eller vernepleier
 • Videreutdanning på høgskolenivå i psykisk helsearbeid og/eller videreutdanning i rusbehandling er ønskelig
 • Allsidig erfaring fra arbeid med personer med rus og/eller psykisk lidelse
 • Gode norskkunnskaper og god fremstillingsevne
 • Førerkort klasse B
Personlige egenskaper
 • Evne til å jobbe målrettet, fleksibelt, strukturert og selvstendig
 • Må trives med å arbeide i team og være villig til å bidra faglig og sosialt
 • Gode samarbeidsevner
 • Må takle krevende pasientsituasjoner
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vi tilbyr
 • Et utviklende og kompetent fagmiljø med varierte arbeidsoppgaver
 • Engasjerte, dyktige og hyggelige kollegaer
 • Internundervisning
 • Muligheter for faglig oppdatering/utvikling
 • Velferdstilbud i Sykehuset Østfold
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning gjennom KLP

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Arbeidssted
Kjærlighetsstien 30, 1781 Halden, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Lars Fredrik Skahjem
Seksjonsleder
90929412

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. 

Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse