fbpx Er DU vår nye sykepleier i Oslos beste sykehjem? | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Er DU vår nye sykepleier i Oslos beste sykehjem?

Arbeidsgiver: Oppsalhjemmet, Norlandia Care As
Stillingstittel: Sykepleier
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Oppsalhjemmet har 151 sykehjemsplasser fordelt på 6 avdelinger. En av avdelingene er somatisk avdeling. Vi har også dagsenter med 12 plasser. Vi har ledig 100% stilling for sykepleier. Arbeidstiden vil værre i 2-delt turnus, arbeid hver tredje helg.

Hos oss vil du jobbe i et tverrfaglig team bestående av flere leger, sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, prest og musikkterapeut. Som sykepleier er du tilknyttet en fast avdeling med 25 langtidsbeboere.
Det er flere sykepleiere tilknyttet hver avdeling. Vi hjelper, støtter og utvikler hverandre. Du vil aldri få ansvar alene før du er klar for det. Solid faglig miljø gir trygghet til å stå også i de krevende situasjonene. Hos oss vil du få gode muligheter å utvikle deg faglig, i et godt og trygt arbeidsmiljø.

Vi har solid kompetanse og kvalitets- og forbedringsarbeidet på sykehjem. Vi har fått anerkjennelse på vårt arbeid både nasjonalt og internasjonalt gjennom årene. Vi har korte beslutningslinjer, mulighet å påvirke sin egen arbeidssituasjon og dyktige ledere som er sikrer at våre beboere og ansatte har et godt liv hver dag.
Ta gjerne kontakt ved spørsmål – vi håper å høre fra deg og forteller gjerne mer om oss og stillingen!

Kvalifikasjoner

• Norsk autorisasjon som sykepleier
• Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk både muntlig og skriftlig
• Gyldig oppholds- og arbeidstillatelse

Personlige egenskaper

• Ønsker å jobbe med eldre og er opptatt av høy faglig kvalitet
• Serviceinnstilt og selvstendig, har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team
• Evner å jobbe fleksibelt, strukturert og i et høyt arbeidstempo
• Arbeidsglede og godt humør

Vi tilbyr

• En variert arbeidsdag i et faglig aktivt og engasjerende arbeidsmiljø
• Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Norlandias personalgoder

Om arbeidsgiveren

Norlandia Care er en del av del av Norlandia Health & Care Group. Norlandia drifter pasienthotell, sykehjem, hjemmebaserte tjenester i Norge, Sverige og Finland. Vi er opptatt av kvalitet og bærekraft. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og bidrar til å skape et godt liv - hver dag til våre brukere, pasienter, beboere og kunder. Vi er ISO-sertifisert på miljø og kvalitet.

Kontaktperson:

Teamleder Geraldine Marique
Tlf: 468 51 573
Mail: oppsal.tl2syd@norlandia.com

Annonse
Annonse