fbpx Førsteamanuensis/førstelektor operasjonssykepleie | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Førsteamanuensis/førstelektor operasjonssykepleie

Om stillingen

Ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap er det ledig 50% fast stilling som førsteamanuensis/førstelektor innen operasjonssykepleie. Stillingen er knyttet til Seksjon for avansert sykepleie, med arbeidsted Elverum. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse. 

Seksjon for avansert sykepleie (ASP) er en av tre seksjoner i Institutt for helse- og sykepleievitenskap (IHS). Seksjonen har flere fagområder i sin studieportefølje og har ca. 130 studenter og ca. 25 ansatte. Seksjonen ledes av seksjonsleder. Seksjonens særpreg er et sterkt fag- og forskningsmiljø, praksisnær profil, varierte undervisningsmetoder og sentral plassering både i forhold til helseinstitusjoner og helseforetak.

Relevant forskergruppe for søkere kan være Helse og omsorg i et livsløpsperspektiv. Denne  forskergruppen retter seg særlig mot å utvikle kunnskap som kan styrke sykepleiekompetansen innenfor kommunehelsetjeneste og spesialisthelsetjeneste. I tillegg bidrar den til å videreutvikle utdanningene innenfor sykepleie.

Ansvar og arbeidsoppgaver 

  • Undervisning og veiledning innenfor fagområdet operasjonssykepleie.
  • Deltagelse i forskning innen området operasjonssykepleie.
  • Det må påregnes emneansvar i operasjonssykepleie.
  • Den som ansettes må påregne seg oppgaver i planlegging av eksisterende og fremtidige studier på våre videreutdanninger med hovedvekt på studier i operasjonssykepleie.
  • Andre oppgaver kan tillegges stillingen ved behov.

Kvalifikasjoner

Formalkompetanse: 

  • Du må kvalifisere for stilling som førsteamanuensis/førstelektor innen operasjonssykepleie i henhold til krav gjengitt i Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger. 
  • Det legges vekt på kunnskap om og erfaringer med å benytte studentaktive lærings- og vurderingsformer innen relevante fagområder.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk/skandinavisk og engelsk. 
  • Tilfredsstillende digital kompetanse tilknyttet studentrelatert arbeid og aktuelt forsknings- og utviklingsarbeid.

Erfaringskompetanse: Søkere med bred klinisk erfaring prioriteres.

Pedagogisk kompetanse: 
Dokumentert praktisk-pedagogisk utdanning og erfaring fra undervisning og veiledning på universitets- og høyskolenivå, jf. Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger. Søkere som ikke kan dokumentere pedagogisk kompetanse ved ansettelse er forpliktet til å gjennomføre høgskolens kurs i høgskolepedagogikk eller tilsvarende innen to år etter ansettelse. 

Personlige egenskaper: 

Det er viktig at den som får stillingen kan jobbe i team. Vår nye medarbeider skal kunne tenke innovativt og fremtidsrettet. Det vil bli lagt vekt på evne til samarbeid og kommunikasjon. Vurdering av hvem som er best kvalifisert foretas etter en helhetlig vurdering av utdanning, erfaring og personlig egnethet og øvrige kvalifikasjonskrav slik de er formulert i annonseteksten, i tillegg til motivasjon for stillingen.

Mer informasjon om de formelle kvalifikasjonskravene, se Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger og HINNs presisering av de pedagogiske kompetansekravene og dokumentasjonsform ved ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger

Dersom det ikke har meldt seg søker som tilfredsstiller kompetansekravene for fast ansettelse kan det foretas midlertidig ansettelse for  1 år i lavere stilling, jf. universitets- og høyskolelovens §6-5.

Vi tilbyr 

  • En spennende og utfordrende jobb ved en høgskole i utvikling
  • Lønn i stillingskode 1011 førsteamanuensis/1198 førstelektor/1008 høgskolelektor 
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • For mer informasjon om HINN som arbeidsgiver, se her. 

Søke stillingen 

Søknad og CV registreres elektronisk via "søk stillingen".

Søknaden må inneholde:

  • Søknadsbrev
  • Utfyllende CV med oversikt over utdanning, arbeidserfaring, pedagogisk erfaring, administrativ erfaring, akkvisisjonsarbeid, koordineringserfaring og andre kvalifiserende aktiviteter
  • Bekreftede kopier av vitnemål og attester
  • Dokumentasjon på pedagogiske kvalifikasjoner i en systematisk, samlet fremstilling, herunder oversikt over formell pedagogisk utdanning, pedagogisk praksis (for eksempel undervisnings-/veiledererfaring), erfaring med studiekvalitetsutvikling, utvikling av undervisningsopplegg, studieplaner etc.
  • I tillegg ønskes inntil én sides refleksjon rundt søkerens pedagogiske grunnsyn og egne pedagogiske utvikling
  • Publikasjonsliste
  • Inntil 15 arbeider til vurdering

Aktuelle søknader vil bli vurdert av en sakkyndig komité. Utfyllende CV, bekreftede kopier av vitnemål og attester, dokumentasjon på pedagogiske kvalifikasjoner, publikasjonslister og dokumenter/arbeider som skal vurderes, skal legges som elektroniske vedlegg eller lenker til søknaden.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju og prøving av praktiskpedagogiske ferdigheter.

Har du spørsmål om opplasting av vedlegg eller andre tekniske forhold rundt søknaden kan Jobbnorge kundeservice kontaktes. 

Opplysninger om deg kan bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil du bli varslet om dette.

For mer informasjon om stillingen kontakt seksjonsleder Marianne Reinfjell Carlsson, tlf: +47 99544185, epost: Marianne.carlsson@inn.no. 

Mangfold og positiv særbehandling

HINN mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid. 

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Du kan lese mer på arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter. 

Om Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet har omlag 16 000 studenter, 1300 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad, samt virksomhet på Kongsvinger, Tynset og i Oslo. 

Høgskolen i Innlandet bygger sterke og solide utdannings- og forskningsmiljøer som skal sette spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi utvikler en institusjon med høy faglig kompetanse med mål om å oppnå universitetsakkreditering.

Vår visjon er «Sterkere sammen».

Annonse
Annonse