fbpx Vil du bli vår nye bedriftssykepleier? | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vil du bli vår nye bedriftssykepleier?

En av våre dyktige bedriftssykepleiere går av med alderspensjon, og vi søker derfor etter en dyktig og fleksibel bedriftssykepleier til vår landsdekkende virksomhet.

I denne jobben vil du:

 • bli bedriftssykepleier for Veidekke Infrastruktur som er en landsdekkende virksomhet
 • få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen arbeidshelse og arbeidsmiljø
 • få muligheter for personlig og faglig utvikling, samt utvikle eget fagområde
 • få innsikt i utfordringer som ansatte møter, samt utfordringer på bedriftsnivå og bransjenivå
 • arbeide i flerfaglige team med bedriftssykepleier, bedriftsfysioterapeut, yrkeshygieniker og bedriftslege
 • samarbeide med og bidra med fagstøtte, informasjon og opplæring av ledere, HR-ledere, HMS-ledere og verneombud på alle nivå i Veidekke
 • undervise og holde kurs i førstehjelp, fraværsoppfølging, Akan, konflikthåndtering, psykisk helse og stressmestring
 • kartlegge og risikovurdere arbeidsmiljøet
 • planlegge og gjennomføre beredskapsøvelser
 • bistå med omsorgsberedskap og debriefing ved alvorlige ulykker og hendelser
 • gjøre målrettede og periodiske arbeidshelseundersøkelser
 • bistå i sykefraværsoppfølging
 • bistå i oppfølging av arbeidstakere med rus- og spilleavhengighet (Akan)
 • delta i AMU, Akan-utvalg, fraværsutvalg og samarbeidsmøter med HR og HMS
 • bistå i konflikthåndtering
 • gi råd ved yrkeshygieniske problemstillinger i samarbeid med yrkeshygieniker
 • gi råd ved ergonomiske problemstillinger i samarbeid med bedriftsfysioterapeut

Profil

Engasjement, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Vi søker derfor deg som kan by på deg selv og knytte gode relasjoner til ledere, medarbeidere og kolleger i enhetene. Du evner å formidle og skape entusiasme i både små og store grupper.

Du bygger tillit og er tydelig i din kommunikasjon. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Du tar initiativ og har god gjennomføringsevne. Du er fleksibel, strukturert og trives med å jobbe selvstendig. 

Kvalifikasjoner

Du må være autorisert sykepleier, og det er ønskelig med:

 • erfaring fra arbeid i bedriftshelsetjeneste
 • erfaring med helsefremmende arbeid og forebyggende helsearbeid
 • erfaring med å undervise små og store grupper
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

Om du blir vår nye bedriftssykepleier blir du del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Du får varierte og spennende utfordringer i et konsern med en involverende samarbeidsform og en god bedriftskultur. Vi har et høyt presterende og faglig sterkt bedriftshelseteam som du vil bli en del av. 

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Vi har dessuten blant annet aktivt bedriftsidrettslag, fiskeforening og kunstforening.

Kontorsted er hos Bedriftshelsetjenesten på Veidekkes hovedkontor på Skøyen i Oslo. Det er mulighet for noe bruk av hjemmekontor. Stillingen medfører mye reisevirksomhet, og du må disponere egen bil.

Kontakt

Bedriftssykepleier Torhild Anita Heggen, 924 29 493 – torhild.heggen@veidekke.no
Bedriftslege Kjell Aage Sørensen, 951 43 779 – kjell.sorensen@veidekke.no 

Veidekke ASA er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke Fellestjenester AS er et heleid datterselskap av Veidekke ASA. Hensikten med Fellestjenester er å tilby kostnadseffektive tjenester av bransjeledende kvalitet til virksomhetsområdene Bygg og Infrastruktur (Anlegg og Industri). Porteføljen omfatter tjenester innenfor følgende områder: bedriftshelse, HR administrasjon, lønn, regnskap, seriøsitetsarbeid og kontortjenester sentralt.  

Veidekke har hatt egen bedriftshelsetjeneste siden 1986, og den er godkjent av Arbeidstilsynet. Bedriftshelsetjenesten består i dag av bedriftslege, yrkeshygieniker, bedriftsfysioterapeuter, bedriftssykepleiere, verneingeniør og sekretær, totalt 11 ansatte. Bedriftshelsetjenesten betjener Veidekkes virksomhet i hele Norge, nær 5500 ansatte.

I Veidekke får du utvikle deg i tett samarbeid med andre. Hos oss er involvering og faglig sterke miljøer en helt sentral del av vår arbeidsplass.

Våre prosjekter og vår drift er vårt hjerte. God produksjon med involvering av alle parter, individuell utvikling av medarbeidere og arbeid i høyt presterende team. Dette er summen av en involverende og forpliktende arbeidsform og det er denne arbeidsformen vi mener skaper et helt spesielt engasjement og gir våre kunder merverdi.

Annonse
Annonse