fbpx Sykepleier/vernepleier med videreutdanning | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier/vernepleier med videreutdanning

DPS Halden-Sarpsborg består av en poliklinikk i Sarpsborg, en poliklinikk i Halden, 3 døgnposter og et ambulerende team. Vårt opptaksområde er Sarpsborg, Rakkestad, Halden og Aremark kommune.

Ved DPS Halden poliklinikk er det ansatt psykologspesialister, psykologer, sykepleiere, overleger og LIS-lege, samt sekretærer. Vi behandler og bistår pasienter fra Halden og Aremark kommuner. Sammen med Halden Kommune og TSB Halden har vi et felles FACT team som er lokalisert utenfor klinikken.

Arbeidsoppgaver

På poliklinikken gjennomfører vi utredning og behandling i tråd pakkeforløpene og vi jobber i tverrfaglig team. Vi har flere team i klinikken og vi er med som en part i FACT team Halden. For denne stillingen ønsker vi deg som liker å jobbe som behandler individuelt, men også med grupper. Vi ønsker at du kan eller vil lære å drive grupper etter metoder som DBT, PEF, Tilbake til nåtid og lignende.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som har en bachelor som sykepleier eller vernepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid/ tilvarende videreutdanning eller mastergrad. Sykepleier/vernepleier med norsk autorisasjon. Det er ønskelig med erfaring fra å jobbe selvstendig med mennesker med ulike psykiske lidelser.

Personlige egenskaper
 • Vi leter etter en ny kollega som har erfaring med å drive med psykoedukasjon, har gode kommunikasjonsevner og liker å drifte kurs/ gruppevirksomhet
 • Vi trenger deg som evner å jobbe fleksibelt i et høyt arbeidstempo, som tar utfordringer og er samarbeidsvillig
 • Du samarbeider godt tverrfaglig
 • Du har personlig og faglig trygghet, og evner å arbeide selvstendig 
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vi tilbyr
 • Grundig opplæring
 • Spennende og faglig utfordrende arbeidsoppgaver
 • Arbeid i et miljø som fokuserer på trivsel og faglig engasjement
 • Et nytenkende og utviklende arbeidsmiljø i tverrfaglig team
 • Velferdstilbud i Sykehuset Østfold
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning gjennom  KLP
 • Fleksibel arbeidstid 

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
 
Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.
 
Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Arbeidssted
Kjærlighetsstien 30, 1781 Halden, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Lars Skahjem
Konstituert seksjonsleder
90929412

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse