fbpx Sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier

Ny jobb? Hva om du fant en sykepleiestilling med spennende og varierte arbeidsoppgaver, trivelig arbeidsmiljø, ganske nytt - og veldig fint sykehus? 

Kom til oss! Medisinsk sengepost ved Kirkenes sykehus har 2 ledige stillinger for sykepleiere!

 • 1 x 100 % fast stilling
 • 1 x 100 % vikariat med varighet ut desember 2023

Hvem finner du på Medisinsk sengepost?

Medisinsk sengepost er en generell medisinsk sengepost med 24 senger fordelt på 3 tun. Dine kolleger består av en god blanding nye og erfarne sykepleiere, spesialsykepleiere og helsefagarbeidere. Pasientgruppen er variert og det er stor mulighet for faglig utvikling.

Hva skjer i Kirkenes?

Fantastiske Sør-Varanger kommune, med Kirkenes som kommunesenter, har god plass til flere mennesker! Her finner du kalde vintre, relativt varme somre og en frodig og mangfoldig natur som strekker seg fra viddelandskap via vakre fjorder til Pasviks dype furuskog.

Om sommeren nyter vi magiske øyeblikk under midnattssola, fisker laks og kongekrabbe og nyter nesten ingen pollenspredning. Når høsten kommer nyter vi jakt og fritid i et fargesprakende naturlandskap, mens vinteren gir oss blåtimen med fantastiske utendørsopplevelser. Vi har tørt klima som passer optimalt for luftveisplager.

Om våren nyter vi fantastiske skiforhold, lange lyse dager og netter. Har du en partner med deg er det store sjanser for at hun eller han også kan finne seg en god jobb her i byen. 

Hvem ser vi etter?

Vi har god plass til nye kolleger - enten du har erfaring eller er nyutdannet! Siden sengeposten også har ansvaret for å bemanne sykehusets dialyseenhet, oppfordres også sykepleiere med erfaring med dialysebehandling til å søke. Ellers ser vi for oss at du liker å samarbeide, er positivt innstilt og at du gjerne byr på et forståelsesfullt smil selv om det er travelt. Kommer DU til oss?

Søk stillingen!
Tilsetting fortløpende!

Arbeidsoppgaver
 • Daglig oppfølging av pasienten i nært samarbeid med et flerfaglig behandlingsteam
 • Studentveiledning
 • Samarbeid internt med andre faggrupper
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Erfaring fra spesialisthelsetjenesten er en fordel
 • Videreutdanning innen relevante fagfelt er ønskelig
 • Ønskelig med kunnskap om EPJ og andre fagsystemer
 • Grunnleggende IKT-kompetanse (Windows operativsystem og Office)
 • Du må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk skriftlig og muntlig
 • Gode språkkunnskaper er viktig for god pasientbehandling. Ikke-nordiske statsborgere må minimum ha bestått Bergenstesten eller annen norsktest på minimum B2-nivå
 • For alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur
Personlige egenskaper
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Ansvarsbevisst
 • Engasjert
 • Ha respekt for den enkelte pasient
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Vi tilbyr
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø, på en mindre avdeling der du også får mer ansvar
 • Faglig og personlig utvikling
 • Avsatt tid i turnus til faglig fordypning og oppdatering
 • Turnus i kalenderplan med mulighet for personlig tilpassing 
 • Et spennende lokalmiljø med et variert kulturtilbud
 • Friluftsliv med vakre naturopplevelser under nordlyshimmel eller i midnattssol
 • Medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid
 • I Finnmark får du en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm

Generell informasjon

Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest. Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad.

Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.  Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes. 

Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.

Arbeidssted
Skytterhusveien 2, 9901 Kirkenes, Norge

Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Ørjan Aven
Enhetsleder
+4778975328
orjan.aven@finnmarkssykehuset.no

Audun Strøm
Assisterende enhetsleder
+4778969451
Audun.Strom@finnmarkssykehuset.no

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark.

Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor. Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Det er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her.