fbpx Øksnes kommune søker sykepleier i hjemmesykepleien med fagansvarfunksjon og sykepleierstilling i hjemmesykepleien i turnus | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Øksnes kommune søker sykepleier i hjemmesykepleien med fagansvarfunksjon og sykepleierstilling i hjemmesykepleien i turnus

1 stilling som 100% sykepleier med fagansvarfunksjon og 1 stilling som sykepleier ledig i hjemmesykepleien. 

Stillingen med fagansvar er ordinær dagtidsstilling, 37,5 timer pr. uke. Ledig fra 1. nov. 2022.

Stillingen som sykepleier er i to-delt turnus med jobbhelg tilsvarende 3-3-2, 35,5 timer pr. uke. ledig fra 1. august 2022.

Ved fast ansettelse i Øksnes kommune gis et stimuleringstilskudd på 100000,- etter gjennomgått prøvetid. Dette forutsetter 2 års bindingstid etterpå. 

Arbeidsoppgaver

Sykepleierfaglige oppgaver. Bistå brukere av vår tjeneste med nødvendig helsehjelp og personlig bistand under stell og pleie samt medisinsk oppfølging etter legeforordning. 

Samarbeide med naturlige samarbeidspartnere både innenfor og utenfor vår tjeneste.

Hjemmesykepleien er inndelt i to soner, hver sone med egen fagansvarlig som har et særskilt ansvar for koordinering og oversikt over pasientmassen i "sin" sone. Som fagansvarlig vil du ofte samarbeide med avdelinger og enheter utenfor egen tjeneste. 

Kvalifikasjoner

Offentlig godkjenning som sykepleier, gjerne med relevant videre-/ etterutdanning. 

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss deg som trives i en aktiv og effektiv arbeidshverdag. Du trives og kan jobbe selvstendig men samarbeider også gjerne med andre. Du er åpen for endringer og løsningsorientert. 

Vi tilbyr

Variert arbeid i positivt miljø.
Tilsetting på vanlige kommunale vilkår.
Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til pensjonsordning.
God forsikringsordning og lånevilkår i KLP.
 
Søkere bes oppgi referanser fra de to siste arbeidsforholdene.
Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli
offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge.

Ved spørsmål om stillingen 

Kontakt Marita Johannessen Larsen, avdelingsleder, 76185000

Om arbeidsgiver

Øksnes kommune har ca 4.500 innbyggere og ligger i Vesterålen. Kommunen har et godt og variert næringsliv som er i kontinuerlig utvikling. Med Myre som kommunesenter er vi Norges største torskekommune, og fiskeri har alltid vært bærebjelken i vårt samfunn. Med storhavet som nabo, fjell i verdensklasse, imøtekommende og varme innbyggere er Øksnes kommune en kommune for framtida. Øksnes kommune har et rikt og variert kulturliv, med Dronningruta og Nyksund som kjente opplevelser.

Annonse
Annonse