fbpx Er du sykepleier og opptatt av pasienten sitt perspektiv? | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Er du sykepleier og opptatt av pasienten sitt perspektiv?

Har du i tillegg interesse for demenssykdom, og vil bidra til best mulige dager for pasientene? Da er dette kanskje drømmejobben din!

Løvenstadtoppen 3.etg er en avdeling for personer med demens og kognitiv svikt. Vi har 16 pasienter fordelt på 2 grupper. En forsterket gruppe og en gruppe med to avlastningsrom.

Stillingen er en 100% fast turnusstilling - dag/kveld og med arbeid hver 3.helg. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø preget av samarbeid, humor og godt samhold. Du vil få mange spennende utfordringer, med god kollegastøtte og veiledning. Avdelingen har høy faglig kompetanse innen personsentrert omsorg  Vi tilbyr høy bemanning, rom for gode refleksjons- og diskusjons- samtaler for å finne de beste løsningene. Dette gir også rom for mestring,  lærling og utvikling. I tillegg legger til rette for videreutdanning.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en sykepleier som har interesse for demenssykdom, som setter seg inn i pasienten sin situasjon og tenker på hva som er viktig for de. Vi jobber med utgangspunkt i grunnleggende behov, livskvalitet og omsorg for mennesker med alvorlig kognitiv svikt og demenssykdom.

Dine arbeidsoppgaver hos oss vil være å utøve personsentrert og direkte sykepleie, i tett samarbeid med andre sykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, lærlinger og pleieassistenter. Arbeid knyttet til legevisitt, medisinadministrasjon, deltakelse i medisinsk behandling og legemiddelgjennomgang vil også være en del av hverdagen. Sykepleierne hos oss har ansvar for informasjonsdeling veiledning, undervisning med pasienter, pårørende og kolleger. I tillegg vil du ha et faglig- og koordineringsansvar knyttet til én gruppe med 8 pasienter.

Kvalifikasjoner

Til stillingen er det krav om at du har norsk autorisasjon som sykepleier. Du må ha kjennskap til personsentrert omsorg og pasienter med demenssykdom.
Det er viktig med generelt gode IKT-ferdigheter og vilje til å lære aktuelle fagsystemer. Du må kunne godt norsk både skriftlig og muntlig slik at beboerne forstår deg.

Det er krav om at det forevises politiattest før tiltredelse fra personer som i sitt arbeid er i kontakt med barn, ungdom, brukere og pasienter, - i henhold til lovhjemmel som gjelder for stillingen. Vi tilbyr stilling kun til personer som er fullvaksinerte. Dersom du ikke ønsker oppgi vaksinestatus, vil du bli behandlet som uvaksinert.

For at din søknad skal bli tatt i betraktning ber vi deg legge ved dokumentasjon på din utdannelse og arbeidserfaring, i form av vitnemål og tjenestebevis/arbeidsattester. 

Rælingen kommune

Du er en person som:

  • Har positiv livsholdning med tro på at du kan gjøre en forskjell i våre beboere sitt liv. 
  • Er fleksibel, har godt humør, samt har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Er med og bidrar til å skape de gode resultatene.
  • Har du verdier som gjenspeiler respekt, ansvarlighet og redelighet, i dine ord og handlinger.

Personlig egnethet vektlegges.   

Vi tilbyr

Rælingen kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger, blant annet fritidsforsikring. Vi har også et velfungerende bedriftsidrettslag som arrangerer turer, kurs, treninger og konkurranser. Hver sommer arrangeres det sommerfest for alle ansatte i kommunen. 

Hos oss er det viktig at alle føler seg velkommen på jobb og at våre ansatte trives og har det bra på jobb. Vi er en arbeidsplass hvor vi sammen skape engasjement, har arbeidsglede er fleksible og har respekt for hverandre. 

Kontaktinformasjon

Anne-Guro Høye Strøm, Avdelingsleder, 91529464, anne-guro.hoye.strom@ralingen.kommune.no

Rælingen kommune

Om arbeidsgiver

Rælingen kommune har ca. 19 000 innbyggere og ligger sentralt i Viken fylke med kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen. Du vil møte en moderne og utviklingsorientert kommune med nærhet til både det urbane og det landlige. 
Kommunen er i sterk vekst, og et sentrumsområde på Fjerdingby med boliger, forretninger, helse- og kulturtjenester og nye Fjerdingby skole er i ferd med å ferdigstilles. I tillegg utvikles Marikollen idrettspark med nye skiløyper, alpinbakker, hoppbakker og friområder sammen med eksisterende fotballbaner og idrettshall.

Rælingen kommune ser mangfold som en styrke, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke på ledige stillinger hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.