fbpx Coloplast Norge AS søker distriktssjef til spennende stilling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Coloplast Norge AS søker distriktssjef til spennende stilling

Hvem er du?

Du har bakgrunn som sykepleier, gjerne med erfaring innen stomipleie. Du er med fordel bosatt i Oslofjord Vest området (Buskerud, Telemark og Vestfold) da dette blir ditt distrikt. Stillingen innebærer en god del reisevirksomhet i og utenfor området, og det er svært viktig å være fleksibel i forhold til arbeidstid. Du er god på å strukturere din egen hverdag og jobber målrettet i henhold til selskapets planer. Som person liker du å møte nye mennesker, samarbeide med helsepersonell og søker stadig å forbedre behandlinger og prosesser. Du er ambisiøs, opptatt av dokumentasjon og er tilpasningsdyktig ovenfor kunder og kollegaer.

Kvalifikasjoner

·        Sykepleierfaglig bakgrunn gjerne med erfaring innen stomipleie eller urologi

·        Selvgående og ambisiøs som leverer resultater

·        God på å identifisere kundenes behov

·        Serviceinnstilt og liker å arbeide i team

·        Gode kommunikasjonsegenskaper, verbalt og skriftlig

·        Trygg på å presentere i store eller små fora, fysisk og digitalt.

·        Salgserfaring er en fordel, men ikke et krav

Coloplast tilbyr deg

·        Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsavtaler

·        Et markedsledende og innovativt selskap i kontinuerlig utvikling

·        Fleksibel arbeidshverdag med hovedtyngden av arbeidstid på dagtid

·        Grundig opplæring i våre produkter og tjenester

·        Dyktige og engasjerte kolleger

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiveren

Om salgsavdelingen du vil bli en del av:
Salgsavdelingen består av en salgskoordinator, to salgssjefer og 9 distriktssjefer med bred erfaring og variert helsefaglig kompetanse. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og har fokus på å følge hverandre opp og sørge for at alle har det bra. Som distriktssjef arbeider du også tett med kollegaer fra hele selskapet og som selskap møtes vi flere ganger i året i forbindelse med salgsmøter, teambuilding og andre arrangement som sikrer et godt samhold. Vi er et internasjonal selskap med vel 30 ansatte i Norge.

Våre forretningsområder inkluderer stomi- og kontinensprodukter, og vårt mål er å gjøre livet enklere for mennesker med personlige medisinske behov. Vi samarbeider tett med våre brukere og helsepersonell for å utvikle tilpassede løsninger.
Selskapet er i god vekst og tilbyr innovative markedsledende produkter til sykehus og helseleverandører i Norge.