fbpx Motta god lønn og bestem selv når du vil jobbe og når du har fri! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Motta god lønn og bestem selv når du vil jobbe og når du har fri!

Reflekt helse er førsteleverandør til Oslo kommune og har rammeavtaler med de fleste omliggende kommuner og sykehus. Vi søker nå flere dyktige sykepleiere til hele Østlandet.

Vi trenger alle både deg som ønsker noen ekstravakter utover nåværende jobb, og deg som kan jobbe deltid eller fulltid. Er du lei av tredelt turnus? Vil du jobbe intensivt i noen måneder for så å reise i to måneder? I Reflekt helse er det mange muligheter og vi tilpasser arbeidet etter dine ønsker, din kompetanse og din tilgjengelighet. Det er du som bestemmer hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Vi bemanner flere oppdrag ved private og kommunale sykehus og sykehjem, helsehus, legekontor, offshore, 1:1 oppdrag, hjemmesykepleien og private oppdrag. Vi mottar også kontinuerlig henvendelse fra andre type helseinstitusjoner.

Vi tilbyr:

 • Gode lønnsbetingelser + 12% feriepenger 
 • Sommerbonus på inntil 15 000 kr 
 • Vervebonus på inntil 5000 kr 
 • Fleksibilitet og valgmuligheter 
 • Lønnsutbetaling to ganger i måneden
 • Tett personlig oppfølging og god informasjon fra egen rådgiver
 • Pensjon- og forsikringsordninger
 • Dekket reise og bolig de fleste steder 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Offentlig godkjent sykepleier 
 • Politiattest uten anmerkninger
 • Positiv og fleksibel innstilling 
 • Seriøs og pålitelig 
 • Omsorgsfull og glad i å jobbe med mennesker 

Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannete til å søke!

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen ta kontakt.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Reflekt er et solid bemannings- og rekrutteringsselskap som bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Vi leverer primært innen eiendom, helse, IT og oppvekst. Innenfor våre prioriterte fagområder, dekker vi alle våre eksisterende og potensielle kunders behov.Vår spesialitet er Reflekt-Modellen RM, som setter alt vårt arbeid for kunder og kandidater i system. Modellen gir en dokumenterbar prosess med høy kvalitet til våre kunder og kandidater, kvalitetssikret gjennom ISO 9001:2015. Vi er Revidert Arbeidsgiver og etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Dette ved siden av våre DNV GL sertifiserte rådgivere, gjør oss til en profesjonell samarbeidspartner for deg både som kunde og kandidat. 

Reflekt bemanning og rekruttering har i 20 år bistått virksomheter med å finne rett person til rett jobb til rett tid. Vi er store nok til å levere og små nok til å bry oss. https://reflekt.no/