fbpx Grip sjansen–stilling som sykepleier/vernepleier på sykehjemmet vårt (og ditt?) | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Grip sjansen–stilling som sykepleier/vernepleier på sykehjemmet vårt (og ditt?)

Vi søker etter en sykepleier eller vernepleier i 100 % stilling. Stillingen er i utgangspunktet tilknyttet en somatisk post med 10 beboere.

Hva vi kan tilby: Et godt arbeidsmiljø, gode muligheter for kompetanseheving, kurs, videreutvikling og tilrettelegging. Vi satser stort på å skape en god jobbkultur med arrangementer og møteplasser for alle ansatte (blåtur, personalseminar, julebord osv.).

Krav:    Autorisasjon som sykepleier / vernepleier. Gode norskkunnskaper (helst bestått B2 prøve i norsk). Ønske om å arbeide i eldreomsorgen og engasjement for det.

Vi vurderer alternative vaktsystemer som langvakter i helger. Da vil det være arbeid hver 4. helg. Alternativet er hver 3. helg.

Lønn: ca kr 460 000,- – kr 575 500,- (0 -16 år) alt etter utdanning.    

I tillegg kommer for ubekvem arbeidstid

Om arbeidsgiveren

Landås Menighets Eldresenter (LME) ligger i Landås bydel i Bergen. Vi er en diakonal stiftelse som har drevet eldreomsorg i over 40 år.
Vår Visjon er at vi vil skape et godt sted å være for alle som har tilhørighet hos oss. Dette gjelder både beboere, pårørende, ansatte, besøkende og andre.
Våre Verdier er respekt, åpenhet, trivsel og trygghet.
Vi har god faglig dekning og satser på en god grunnbemanning, noe som også har gitt stabilitet i ansattgruppen. Vi legger til rette for kompetanseheving for de ansatte både gjennom videreutdanning og kursing. I tillegg satser vi stort på trivselshevende tiltak i personalgruppen da vi mener god trivsel på jobb gjør oss til bedre ansatte og kollegaer.
LME har i dag 80 beboere på tre sykehjemsavdelinger med til sammen 9 poster. Av disse er fem somatiske, tre for demente og en for psykogeriatriske beboere.
Våre største satsinger for 2022 er å videreutvikle fagkompetansen til ansatte i pleien og oppdatering av prosedyrer, samt et bredt spekter av aktiviteter til beboerne og satsing på frivillige.

Spørsmål om stillingen

Kontakt Bjørg S. Nguyen, avdelingsleder, 489 94 073 eller Morten Hauken, Institusjonssjef, 489 94 077LinkedIn