fbpx Høgskolelærer/ høgskolelektor | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Høgskolelærer/ høgskolelektor

Stillingene er knyttet til helsesykepleierutdanningen.

Arbeidsoppgavene innebærer at du blant annet skal

  • undervise, veilede og evaluere i fagområdet for helsesykepleier.
  • følge opp studenter i praksisstudier
  • bidra til koordinering av studiet og ha ansvar for fagemner du underviser i
  • samarbeide om utdanning og forskning internt ved høyskolen, og med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere
  • bidra til forsknings- og utviklingsarbeid med relevans for fagområde helsesykepleie

Du vil få en del reisevirksomhet i forbindelse med oppfølging av studenter i praksis. Om du har Molde som kontorsted, vil du også få en del reisevirksomhet til vårt studiested i Kristiansund.

Kvalifikasjoner

Som høgskolelærer krever vi at du har

  • norsk autorisasjon som sykepleier
  • videreutdanning i helsesykepleie godkjent i Norge

Det vil også være en fordel at du

  • har høyere utdanning i folkehelse
  • er i kompetanseløp til høgskolelektor
  • har erfaring som helsesykepleier

Som høgskolelektor må du i tillegg ha relevant mastergrad i helse- og sosialfag.

Vi ønsker å legge til rette for videre faglig fordypning. For høgskolelektor er 20 % av arbeidstiden øremerket forskning, utvikling, innovasjon, samfunnskontakt og formidling.

Vi viser også til kvalifikasjonskravene for ansettelse som høgskolelektor/-lærer i følgende forskrift:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2006-01-31-102

Vi vektlegger dine personlige egenskaper: Du er en målrettet og faglig engasjert medarbeider med interesse for undervisning og veiledning som liker både å arbeide selvstendig og i team. Du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk eller annet skandinavisk språk.

Søker uten universitets- og høgskolepedagogisk utdanning (UH-ped) vil bli tilbudt denne. Utdanningen må være gjennomført innen to år fra tiltredelsesdato.

Vi tilbyr

Du lønnes etter ansiennitet/kvalifikasjoner i statens lønnsregulativ. Som 1008-høgskolelektor er lønnsspennet kr 543-500 - 604 700 (lønnstrinn 60-66). For 1007-høgskolelærer er lønnsspennet 507 600 – 543 500 (lønnstrinn 56-60). For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn avtales. 

Ansettelsen skjer på vanlige statlige vilkår, og den som ansettes må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen. Fra lønnen går et lovfestet innskudd i Statens Pensjonskasse.

Spørsmål/søknad

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til dekan Heidi V. Haavardsen på tlf 71214147/41573624 eventuelt e- post heidi.v.haavardsen@himolde.no eller fagansvarlig Liv Janne R. Brekke på tlf 71195882 eventuelt e-post liv.j.r.brekke@himolde.no. Se også www.himolde.no.

Vi ber våre søkere om å registrere sin søknad på www.jobbnorge.no. Her må også følgende opplysninger/dokumentasjon legges inn

  • om du ønsker Kristiansund eller Molde som kontorsted
  • hvilket nivå du søker (høgskolelærer/høgskolelektor)
  • CV
  • attester
  • vitnemål

Søkere kan bli innkalt til prøveforelesning eller intervju som del av ansettelsesprosedyren.

Søknadsfrist: søndag 24. april 2022.

Høgskolen i Molde deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Vi vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller hull i CVen, og som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli gjort offentlig selv om søker ber om anonymitet, jf offentleglova § 25, 2. ledd. Anmodningen om unntak fra offentlighet må begrunnes

Arbeidssted

Kristiansund, Molde

Om oss

Høgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikk (HiMolde) er en ledende utdannings- og forskningsinstitusjon innen flere av sine fagområder, hvor visjonen «Med kunnskap for bærekraft og innovasjon» skal gjenspeiles i all vår virksomhet.

Vi tilbyr over 40 ulike studieprogram, fra årsstudier til doktorgradsutdanning innen områder som helse- og sosialfag, IT, juss og samfunnsvitenskap, logistikk, Sport Management og økonomi. Vi har drøyt 250 ansatte og 3 700 studenter ved våre studiesteder i Molde og Kristiansund.

Ved avdeling helse- og sosialfag er det ledig inntil to faste stillinger som høgskolelærer/høgskolelektor i helsesykepleie.  Du kan velge mellom Kristiansund eller Molde som kontorsted.

Les mer om avdelingen på våre hjemmesider: www.himolde.no/om/organisasjon/fagavdelinger/hs/.

    Annonse
    Annonse