fbpx Førsteamanuensis/ førstelektor/ høyskolelektor | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Førsteamanuensis/ førstelektor/ høyskolelektor

Din hovedarbeidsoppgave er å undervise og veilede studenter.  Det innebærer blant annet undervisning og veiledning av studenter i klasserom, praksisstudier og i simulering- og ferdighetssenteret. Videre skal du bidra i faglig utviklingsarbeid, samt forskning, innenfor fagområdet sykepleie.  

Fordi avdelingen har studietilbud i Molde og Kristiansund, må du utføre oppgaver ved begge studiestedene. Veiledning av studenter i praksis vil også medføre noe reisevirksomhet. Du vil bli godtgjort etter statens reiseregulativ.

Vi ønsker å legge til rette for videre faglig fordypning. For førsteamanuensis er derfor for tiden 45 prosent av arbeidstiden øremerket forskning, utvikling, innovasjon, samfunnskontakt og formidling. For førstelektor og høgskolelektor er andelen for tiden på 20 prosent

Kvalifikasjoner

Som førsteamanuensis må du ha relevant norsk doktorgrad eller tilsvarende. 

Som førstelektor må du ha dokumentert omfattende forsknings- og utviklingsarbeid som i kvalitet og omfang tilsvarer arbeidsmengde og nivå for en doktorgradsavhandling.

Som høgskolelektor må du ha mastergrad/hovedfag.

For både førsteamanuensis/førstelektor/høgskolelektor gjelder

  • autorisasjon som sykepleier
  • nyere klinisk somatisk erfaring fra kommunehelsetjenesten eller nyere klinisk erfaring fra spesialisthelsetjenesten

Vi viser også til kvalifikasjonskravene for ansettelse som førsteamanuensis/førstelektor/høgskolelektor i følgende forskrift:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2006-01-31-102

Det er fordel at du har 

  • kompetanse/erfaring i ett eller flere av fagområdene geriatri, demens, barnesykepleie og forebyggende arbeid.
  • erfaring fra ferdighetstrening, evt. simulering som pedagogisk metode
  • erfaring fra høgskolesektoren og/eller undervisning og veiledning av studenter

Vi vektlegger dine personlige egenskaper. Du er faglig engasjement, har gode formidlingsevner, er selvstendig, har evne til omstilling/videreutvikling, og samarbeider godt både med kolleger og studenter. Du har gode skriftlige og muntlige formuleringsevner på norsk eller annet skandinavisk språk.

Søker uten universitets- og høgskolepedagogisk utdanning (UH-ped) vil bli tilbudt denne. Utdanningen må være gjennomført innen to år fra tiltredelsesdato.

Vi tilbyr

Du lønnes etter ansiennitet/kvalifikasjoner i statens lønnsregulativ. Som 1011-førsteamanuensis/1198-førstelektor er lønnsspennet kr 626 100 – 677 600 (lønnstrinn 68-72). Som 1008-høgskolelektor er lønnsspennet kr 543-500 - 604 700 (lønnstrinn 60-66). 

For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn avtales.  Ansettelsen skjer på vanlige statlige vilkår, og den som ansettes må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen. Fra lønnen går et lovfestet innskudd i Statens Pensjonskasse.

Spørsmål / søknad

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til studieleder Kristin Skei tlf. 711 95936 eller koordinator Tonje Sollid tlf 711 95861.

Vi ber våre søkere om å registrere sin søknad på www.jobbnorge.no. Her må også følgende opplysninger/dokumentasjon legges inn

  • om du ønsker Kristiansund eller Molde som kontorsted
  • hvilke(t) kompetansenivå (førsteamanuensis/førstelektor/høgskolelektor/høgskolelærer) du søker
  • CV
  • attester
  • vitnemål

Søkere kan bli innkalt til prøveforelesning eller intervju som del av ansettelsesprosedyren.

Søknadsfrist: søndag 17. april 2022.

Høgskolen i Molde deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Vi vil gjerne ha søknad også frå deg som har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, og som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli gjort offentlig selv om søker ber om anonymitet, jf. offentleglova § 25 2. ledd. Anmodningen om unntak fra offentlighet må begrunnes.

Arbeidssted

Molde eller Kristiansund

Om oss

Høgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikk (HiMolde) er en ledende utdannings- og forskningsinstitusjon innen flere av sine fagområder, hvor visjonen «Med kunnskap for bærekraft og innovasjon» skal gjenspeiles i all vår virksomhet.

Vi tilbyr over 40 ulike studieprogram, fra årsstudier til doktorgradsutdanning innen områder som helse- og sosialfag, IT, juss og samfunnsvitenskap, logistikk, Sport Management og økonomi. Vi har drøyt 250 ansatte og 3 700 studenter ved våre studiesteder i Molde og Kristiansund.

Ved avdeling helse- og sosialfag er det ledig inntil tre faste stillinger som førsteamanuensis/ førstelektor/høgskolelektor i sykepleie.  Du kan velge mellom Kristiansund eller Molde som kontorsted.

Les mer om avdelingen på våre hjemmesider: www.himolde.no/om/organisasjon/fagavdelinger/hs/.  

    Annonse
    Annonse