fbpx Sykepleiervikariat | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleiervikariat

For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi skal på en utrolig reise de neste 10 årene. På vei mot nye sykehusbygg skal vi utvikle en arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte. 

Vi har ledig 2 100% vikariater, det ene ut 2022 og det andre kortere. Mulighet for forlengelse.

Er du engasjert, positiv og lærevillig, og ønsker nye utfordringer i et spennende og aktivt fagmiljø med en unik mulighet for å jobbe med både barn og voksne? Da kan dette være jobben for deg. Du kan gjerne ha aktuell erfaring eller videreutdanning innen pediatri-, intensiv- eller øyesykepleie, men dette er ikke et krav. 

Øyeavdelingen er landets største og ligger i eget bygg på Ullevål. Postoperativ/Dagkirurgisk enhet er en aktiv enhet med 6 overvåkningsplasser og plass til inntil 18 dagkirurgiske pasienter. Vi har ansvar for pre- og postoperativ sykepleie til spedbarn, barn og voksne som skal til undersøkelse og kirurgi i narkose og lokal anestesi. Vi planlegger og tar imot pasienter til 6 operasjonsstuer og samarbeider tett med operasjonsavdelingen og anestesi. 

Tiltredelse januar 2022 eller etter avtale.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver
 • Overvåkning av spedbarn, barn og voksne etter undersøkelse eller kirurgi i narkose
 • Mottak, klargjøring og utskrivelse av dagkirurgiske pasienter
 • Preoperativ vurdering og undersøkelser av pasienter som skal til kirurgi og undersøkelse i narkose 
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • 2 års klinisk erfaring som sykepleier er ønskelig
 • Videreutdanning og/eller erfaring fra barneavdeling, postoperativ, dagkirurgi og/eller øyeavdeling er ønskelig  
Personlige egenskaper

Hos oss er det viktig at du:

 • har evnen til å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer
 • trives i å jobbe i en stor og kompleks organisasjon  
 • har fokus på pasientenes behov og tilfredshet 
 • er fleksibel, effektiv og har evne til å tilpasse deg skiftende omstendigheter 
 • er en aktiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
 • er selvstendig og ansvarsbevisst
 • behersker norsk skriftlig og muntlig meget godt 
Vi tilbyr
 • En arbeidsplass i hjertet av Oslo, som har et arbeidsmiljø preget av tillit, åpenhet og respekt
 • En trygg arbeidsplass med god kollegastøtte 
 • En reise mot nytt og moderne sykehus
 • Som nyansatt i OUS blir du en del av et velkomstprogram
 • Du blir en del av et viktig samfunnsoppdrag 
 • Spennende faglige utfordringer i et aktivt og hyggelig miljø som vektlegger kvalitet og kompetanse
 • Fri netter, helger og helligdager 

For at vi skal kunne vurdere din søknad må du søke via «Søk på stillingen» knappen. Vi tar dessverre ikke imot søknader på e-post.

Arbeidsted
Oslo universitetssykehus Ullevål, Kirkeveien 166, 0450 Oslo, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Kristin Almendingen
Enhetsleder
91556005

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.