fbpx Sommervikar autorisert sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sommervikar autorisert sykepleier

Har DU lyst på en spennende sommerjobb?

Er du autorisert sykepleier eller blir ferdig utdannet sykepleier til sommeren? Da er det deg vi er på utkikk etter. Vi søker sykepleiere til sommervikariat ved gastrokirurgisk og urologisk sengepost, Rikshospitalet.

Gastrokirurgisk og urologisk sengepost på Rikshospitalet har til sammen 28 senger som i hovedsak deles inn i to ulike pasientgrupper. Den største pasientgruppen er pasienter med sykdom (primært cancer) i lever, galle og pancreas, og den andre gruppen er pasienter med sykdom/skader i urinveiene. Hovedtyngden er elektiv kirurgi, og vi håndterer voksne pasienter. 

Begge pasientgruppene behandles med avansert kirurgi, og kommer tidlig tilbake til sengepost postoperativt. Dette krever mye overvåking og tett oppfølging av pasientene i den postoperative fasen. 

Oppgavene er utfordrende og varierte, og sykepleien til pasientene holder et høyt faglig nivå. Vi vektlegger tverrfaglig samarbeid og jobber kontinuerlig med pasientsikkerhet. Arbeidsmiljøet er godt og stemningen på jobb er god. 

Gastrokirurgisk og urologisk sengepost er en del av Avdeling for gastro- og barnekirurgi, som har omfattende virksomhet både ved Ullevål sykehus, Radiumhospitalet og Rikshospitalet. Denne utlysningen gjelder Rikshospitalet.

Stillingen innebærer å jobbe i 3 delt turnus, med arbeid hver 2 eller 3 helg. Oppstart 13.06.22, eller etter avtale, varighet til 21.08.22. Sykepleiere som kan jobbe hele sommeren vil bli prioritert til intervju.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver
 • Pre-og postoperativ sykepleie til kirurgiske pasienter
 • Oppfølging av utrednings- og kontrollpasienter
 • Mottak av nye pasienter
Kvalifikasjoner
 • Autorisert sykepleier
 • Ønskelig med søkere med erfaring/praksis fra kirurgisk sykepleie, fortrinnsvis innenfor gastrokirurgi og urologi.
Personlige egenskaper
 • Stor arbeidskapasitet
 • Trives med å jobbe i hektisk miljø
 • Ansvarsbevisst
 • Fleksibel 
 • Gode samarbeidsevner
 • Positiv innstilling
 • Godt humør
Vi tilbyr
 • En spennende jobb i et hektisk miljø
 • Utfordrende og varierte oppgaver, med høyt faglig nivå
 • En arbeidsplass som er IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv) 
 • Trivelige kollegaer
 • Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst

Arbeidssted
Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Helene Tønset
Enhetsleder
 23070701

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Annonse
Annonse