fbpx Psykiatrisk sykepleier (100%) | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Psykiatrisk sykepleier (100%)

Vi har pasienter hos oss til dag - og døgnrehabilitering, med fra en til fire ukers varighet. Aldersspredning på pasientene er fra ung- til godt voksen, med behov for rehabilitering grunnet hjertesykdom, lungesykdom, nevrologisk - og nevromuskulær sykdom, ortopediske tilstander og /eller muskel/bløtdelslidelser.

Vi har en helhetlig tilnærming med mål om å hjelpe den enkelte pasient å gjenvinne funksjon og livskvalitet, som er tapt pga sykdom, skade eller lidelse, samt sette den enkelte i stand til å fungere best mulig utfra sine forutsetninger, ønsker og mål.

Vi jobber tverrfaglig rundt den enkelte pasient, i et engasjert felleskap bestående av leger, sykepleiere, psykolog, psykiatrisk sykepleier, fysioterapeuter, ergoterapeut, arbeidskonsulent, ernæringsveileder og idrettspedagog.

Unicare Hokksund har ca 90 ansatte og er beliggende i gangavstand fra Hokksund sentrum.

Arbeidsoppgaver

 - vurderings - og kartleggingssamtaler

 - oppfølging av pasienter en til en

 - bidra i fagutvikling og undervisning

 - delta i tverrfaglige team

Kvalifikasjoner

 • autorisasjon som sykepleier
 • godkjent videreutdanning som sykepleier innen psykisk helse
 •  ønskelig med kunnskap om evt. erfaring i bruk av ACT som metode
 •  god norsk framstillingsevne, muntlig og skriftlig
 •  gode samarbeidsevner

Personlige egenskaper

 •  Utviklingsorientert og evne til egen faglig oppdatering
 •  evne til å arbeide selvstendig og i team
 •  ansvarsbevisst og beslutningsdyktig
 •  personlig egnethet og gode relasjonelle egenskaper vektlegges

Vi tilbyr

 •  spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 •  lønn etter avtale med Spekter og organisasjonene
 •  gode pensjonsvilkår
 •  trivelig arbeidsmiljø
 •  faglig dyktige og engasjerte kollegaer i et spennende, tverrfaglig og utviklende arbeidsmiljø

Om arbeidsgiveren

Unicare Hokksund er en spesialistinstitusjon for rehabilitering. Vi har driftsavtale med Helse Sør–Øst RHF og er en av landets største rehabiliteringsinstitusjoner. Målet med et opphold hos oss er reduserte plager, bedret funksjonsnivå og forebygging av tilbakefall.

Unicare Norge er et av Norges største private leverandører av spesialisthelsetjenester innen rehabilitering somatikk, rus og psykiatri og vi har bred leveranse av habiliteringstjenester. Med mot til å mestre som felles visjon jobber vi aktivt etter verdiene Engasjert, Kompetent og Respektfull.

Vi tar samfunnsansvar ved å sikre befolkningens helse og livskvalitet, og bidrar til at flere kommer tilbake i arbeid etter sykdom og skade. Vi utvikler det unike ved hvert tjenestested og står sterkt sammen.  

Unicare Norge består av 1100 faglig sterke og dedikerte medarbeidere og omsetter for 753 millioner NOK pr år. Vi jobber systematisk med å redusere negativ miljøpåvirkning og vi representerer mangfoldet i samfunnet. 

Vår hovedeier er G Square Capital som er en ledende helseinvestor i Europa. Vårt hovedkontor ligger i Oslo ved Helsfyr. Vi er representert med enheter i Halden, Moss/Jeløy, Fredrikstad, Tønsberg, Asker, Bærum, Hokksund, Oslo, Lørenskog, Vestre Toten, Søndre Land/Landåsbygda, Lillehammer, Sandnes, Karmøy, Fanafjellet i Bergen, Røros og Indre Fosen utenfor Trondheim. 

Vær alltid observant og husk personvern for din egen del. Gjennom søknadsprosessen bes det aldri fra vår side om bankinformasjon/BankID og andre personlige og/eller sensitive data.  

Spørsmål om stillingen
Eva Skinnes Vetterstad
Serviceleder
Send melding

Hedda Firing
Leder av sykepleieavdelingen
Telefon 932 11 899

Arbeidssted
Loesmoveien 79 
3300 Hokksund