fbpx Operasjonssykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Operasjonssykepleier

SEKSJON FOR OPERASJON ORTOPEDI, RIKSHOSPITALET, Oslo universitetssykehus HF
 

Er du engasjert operasjonssykepleier som er på utkikk etter en spennende jobb innen ortopedi? Da er dette arbeidsplassen for deg, enten du er nyutdannet eller erfaren.

Avdelingen har regionansvar for ortopedi og håndkirurgi i Helse Sør-Øst. I tillegg har vi landsfunksjon for replantasjonskirurgi, plexuskirurg, samt ryggkirurgi for voksne, barn og ungdom. Vi behandler også nevro-ortopediske tilstander, klumpfot hos barn, hofteproblematikk og medfødte misdannelser. Avdelingen har status som nasjonalt kompetansesenter for dysmeli hos barn og ungdom.

Avdelingen ligger under Ortopedisk klinikk ved OUS-HF, Rikshospitalet. Vi disponerer fem operasjonsstuer og en skiftestue. Operasjonsseksjonen har et aktiv og positivt miljø, med dyktige og hyggelige medarbeidere. Vi har også fagutviklingssykepleier med jevnlig undervisning og miniseminarer. Vår ambisjon er å ligge langt fremme faglig, innenfor utfordrende og høyspesialisert ortopedi.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har. 

Arbeidsoppgaver
 • Utøvelse av operasjonssykepleierfunksjoner
 • Varierte arbeidsoppgaver 
 • Studentansvar 
Kvalifikasjoner
 • Gjennomført operasjonssykepleierutdanning 
 • Erfaring eller praksis i løpet av operasjonssykepleierutdanningen innen ortopedi er positivt men ikke et krav
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • God IT-kompetanse  
 • Personlige egenskaper
 • Gode samarbeidsevner
 • Faglig engasjement og dyktighet
 • Strukturert
 • Personlig egnethet 
Vi tilbyr
 •  Lønn etter kvalifikasjoner
 • Utfordrende og variert arbeid
 • Godt arbeidsmiljø
 • Fagdager i turnus
 • Høyt faglig nivå 
 • Dagstilling med mulighet for turnus etter hvert
 • Opplæring
 • Pensjonsordning
 • Gruppe- og ulykkesforsikring 

Arbeidssted
Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Heidi Garberg
Seksjonsleder
92206235

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.