fbpx Sykepleier innen psykisk helsearbeid | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier innen psykisk helsearbeid

Ca. 50 % av stilingen benyttes for tiden til utadrettet virksomhet / samarbeid med kommuner og oppfølging av enkeltpasienter. Ved en eventuell intern omrokering kan  arbeidsoppgavene endres. Stillingen inngår for tiden i turnus med arbeid dag, kveld og hver 3. helg.

Avdelingen består av 18 plasser og gir psykiatrisk døgnbehandling for innbyggere i Moss, Råde, Våler, Indre Østfold kommune, Vestby, Marker og Skiptvedt kommune. Arbeidsoppgavene er varierte og består i hovedsak av pasientbehandling individuelt og i gruppe, dokumentasjon og samarbeid med andre instanser. Personalgruppen er tverrfaglig sammensatt og det er et godt arbeidsmiljø. 

Alle nyansatte får grundig opplæring og veiledning.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.   

Arbeidsoppgaver
 • Varierte miljøterapeutiske oppgaver
 • Deltager i tverrfaglig planlegging og gjennomføring av behandling
 • Samarbeid med kommuner og oppfølging av pasienter før og etter innleggelse  
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon
 • Sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid
 • Utdanning innen eller tidligere erfaring med kognitiv terapi og kjennskap til TIPS er ønskelig
Personlige egenskaper
 • Engasjement og interesse for psykisk helsearbeid
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Evne til tverrfaglig samarbeid og jobbe i team
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø og være en god kollega
 • Personlig egnethet vektlegges
Vi tilbyr

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Arbeidssted
Peer Gynts vei 72, 1535 Moss, Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Anette Meum Simensen
Seksjonsleder
47 89 58 49

Trine Nordahl Lindstad
Vernepleier m/spesial utdannin
95 06 42 68

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse