fbpx Sykepleier/Vernepleier/Studenter | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier/Vernepleier/Studenter

Seksjonen har 18 plasser for pasienter bosatt i Fredrikstad og Hvaler. Alle pasientene er frivillig innlagt med gjennomsnitts innleggelse tid på 2 til 3 uker. Det er en allmenpsykiatrisk seksjon som i tillegg tilbyr øyeblikkelig hjelp til pasienter som er i behov av døgninnleggelse på DPS-nivå. I behandlingen har vi fokus på samarbeid og brukermedvirkning. 

Vi i DPS er aktive og involverte i spennende prosesser. Vi samarbeider med ambulerende og polikliniske tjenester lokalt, har godt samarbeid med psykiatriske seksjoner på Kalnes og jobber i tett samarbeide med Fredrikstad og Hvaler kommune.

Vi har følgende ledige stillinger:

 • 100 %  vikariat for sykepleier / vernepleier. Ledig per omgående og foreløpig ut 2021
 •  88 % vikariat for sykepleier / vernepleier. Ledig per mai/juni og foreløpig til mai/juni 2022
 •  17,61 % fast stilling for sykepleier / vernepleier / studenter
 •  Vi søker også sommervikarer; sykepleier / vernepleier / studenter  

 I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning. Viktig at søker markere i søknaden hvilken stillings kategori det søkes på.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Arbeidsoppgaver
 • Pasientrettede oppgaver i turnus
 • Tverrfaglig samarbeid
 • Miljøterapeutiske oppgaver
 • Primærkontakt i samarbeid med behandler
 • Medisinansvar 
 • Veiledning av studenter 
Kvalifikasjoner
 • Erfaring fra psykisk helsevern 
 • Norsk autorisasjon 
 • Gode norsk kunnskaper 
 • Egnethet for stillingen vektlegges 
Personlige egenskaper
 • Gode samarbeidsevner
 • Erfaring fra tverrfaglig team 
 • Takle uforutsette hendelser og akutte tilstander
Vi tilbyr
 • Aktivt, godt og engasjert arbeidsmiljø 
 • Spennende fagutvikling
 • For tiden turnusarbeid med arbeid hver 3. helg 
 • God pensjonsordning gjennom KLP. Les mer ved å trykke her

Kontaktinformasjon
Magne Ingvaldsen
Seksjonsleder
97 52 80 25
Magne.Ingvaldsen@so-hf.no

Sykehuset Østfold er rangert som ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere utgjør et sterkt og engasjert fagmiljø. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold holder hus i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern der pasienten bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

 

Annonse
Annonse