fbpx To sykepleiere søkes | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

To sykepleiere søkes

Ser du magien i møtet med mennesket? Vi ser etter nettopp deg som er bevist på at akkurat du utgjør en forskjell! 

Vi kan tilby et rekrutteringstillegg på kr 50.000,- mot bindingstid på 2 år. Rekrutteringstillegget gjelder for eksterne søkere. 

Helse og Omsorgsavdelingen satser på heltidskultur og fagutvikling, og i den forbindelse har vi etablert et bemanningskontor som skal bidra til dette.

Vi søker sykepleiere som ønsker å utvikle seg faglig og som vil bidra med engasjement og stå på vilje til det beste for HO avdelingen. Vi søker deg som ønsker faglige utfordringer og som trives med å ta ansvar. Hvis du i tillegg ønsker å jobbe med mennesker slik at de får gode tjenester og en meningsfull hverdag, så er du den vi søker. 

Ved kommunens bemanningskontor, vil du jobbe i en to delt turnus med arbeid hver 3.helg, hver 12.uke eller hver 4.helg med langvakter. Vi vil forsøke å tilpasse turnus etter dine ønsker og behov. 

Helse- og omsorgsavdelingen har igangsatt et arbeid med utvikling av tjenester og heltidskultur. Dette kan medføre endring i arbeidstidsordninger.

Som ansatt ved Bemanningskontoret

Som ansatt ved bemanningskontoret vil du få tett oppfølging og god faglig opplæring og utvikling. Du vil jobbe opp mot kommunens avdelinger i en begrenset rullering med fast turnus, hovedsakelig ved en eller to avdelinger ved vakanser og langtidsfravær. Her vil din kompetanse, interesse og HO avdelingen sine behov bli vektlagt.

Vår nye sykepleier må ha:

Kvalifikasjoner:

 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B er ønskelig men ingen forutsetning 

For å jobbe hos oss vil vi at du:

 • Er trygg, tydelig og engasjert i sykepleierfaget
 • Håndterer utfordringer
 • Har god innsikt i og interesse for nyere teknologi
 • Er fleksibel og evner å jobbe selvstendig
 • Er positiv, omgjengelig og er en lojal medarbeider som bidrar til et godt arbeidsmiljø
 • Kan jobbe i tverrfaglig team
 • Har god arbeidskapasitet og tar ansvar

Noen av arbeidsoppgavene er:

 • Som sykepleier i bemanningskontoret vil du ha daglig oppfølging av pasienter/brukere i den avdelingen du jobber i, med nært samarbeid med andre faggrupper.
 • Opprettholde faglig standard i samsvar med gjeldende lovverk, holde deg faglig oppdatert, sikre brukermedvirkning, kjennskap til kvalitetsforskrifter og ha et medansvar i kvalitets og forbedringsarbeidet.

Vi kan tilby deg

 • Vi kan tilby et rekrutteringstillegg på kr 50.000,- mot bindingstid på 2 år.
 • En spennende jobb i et utviklende miljø, faglig påfyll og opplæring samt mulighet for videreutdanning.
 • Vi vil legge til rette for kompetanseheving ved å tilby opplæring i Pro-ACT/NEWS, oppdateringskurs, samt tilbud om deltakelse i ulike konferanser.
 • Vi vil vektlegge at du skal trives og at du får den fagligeutviklingen som du ønsker. 
 • Film om stillingen - se den her 

Ta gjerne kontakt med meg:
Virksomhetsleder Mary Ann Henriksen Alstad
Mobil: 908 79 554
E-post: Mary.Ann.Henriksen.Alstad@bodo.kommune.no

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Hos oss må du bruke vårt elektroniske søknadsskjema, og får du tilbud om stillingen må gyldig politiattest leveres til leder/tjenestested. jf. Kommunal helse og omsorgstjenestelov § 5-4. (Skal ikke vedlegges søknaden)

Vi oppfordrer deg til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Fast ansatte i Bodø kommune med fortrinnsrett som overtallig, avklart omplasseringskandidat på bakgrunn av helse eller som ønsker å øke sin stillingsandel oppfordres til å søke.

Ditt navn kan bli offentliggjort, selv om du ber om å ikke bli oppført på søkerlisten. Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges fram i forbindelse med intervju. Dette gjelder også for interne søkere.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Søknad, CV og relevante vedlegg sendes elektronisk via lenke på denne siden, "Søk stillingen". For spørsmål om utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post: kundeservice@jobbnorge.no

Bodø er kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2024!

Bodø er kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2024. Vi er offensive, gode på samhandling og utvikler nye og smarte løsninger. Våre 4500 medarbeidere får det

til å skje og utfører det lille ekstra - hver dag! Aldri har Bodøfolk vært stoltere av byen sin, og aldri har det vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune.