fbpx Kreftsykepleier ØNH | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Kreftsykepleier ØNH

Vi søker en dyktig og engasjert kreftsykepleier til fast stilling i NKØØ sengepost med arbeidsområde ØNH.

Nevrokirurgi, ØNH og øye er sammenslått til en sengepost, NKØØ. Sengeposten har 27 senger, inkludert 4 nevrokirurgiske overvåkingssenger.

ØNH: ØNH behandler pasienter med sykdom eller skade i ØNH-området. Vi behandler pasienter med kreft i ØNH-området i form av kirurgi, strålebehandling, cellegift og immunterapi

Stillingene er i tredelt turnus og med arbeid hver 3. helg.

Kvalifikasjoner

  • Kreftsykepleier
  • Søkere må beherske norsk, svensk eller dansk
Personlige egenskaper
  • Vi ønsker en sykepleier som er engasjert, fleksibel og som har gode samarbeidsevner
Vi tilbyr
  • Godt fag- og arbeidsmiljø
  • Primærsykepleie

Kontaktinformasjon
Kari Johanne Larsen
Seksjonsleder
40607305

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.