fbpx Operasjonssykepleier Tromsø | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Operasjonssykepleier Tromsø

Øye operasjon ved UNN Tromsø er en selvstendig enhet med to operasjonsstuer og 7 ansatte. Enheten er administrativt underlagt Nevrokirurgi-, øre-nese-hals- og øyeavdelingen. Arbeidstiden er dagtid med hjemmevakt hver 5. helg + enkelte ukedager.

Vi søker en engasjert og stabil operasjonssykepleier til fast heltidsstilling. Tiltredelse i februar etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Følgende behandlinger utføres;

 • Grå stær-kirurgi
 • Grønn stær-operasjoner
 • Netthinnekirurgi
 • Strabismeoperasjoner
 • Øyelokks- og tåreveiskirurgi
 • Intravitreale injeksjoner
 • Skadekirurgi
Kvalifikasjoner
 • Det kreves ikke tidligere erfaring med øyekirurgi - god opplæring vil bli gitt.
Personlige egenskaper
 • Gode samarbeidsevner
 • Fleksibilitet
 • Personlig egnethet
 • Motivasjon og ønske om å lære mye nytt og spennende
 • Stabil
Vi tilbyr
 • Lite og godt arbeidsmiljø innenfor et spennende fagfelt

Arbeidssted
Hansine Hansens veg 67, 9019 Tromsø

Kontaktinformasjon
Kari Johanne Larsen
Seksjonsleder
40607305

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.