fbpx Kreftsykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Kreftsykepleier

Er du kreftsykepleier og brenner for formidling av fagstoff?

Institutt for kreftgenetikk og informatikk (IKI) har fokus på å anvende informatikk for å oppnå ny kunnskap som kan bidra til bedre diagnostikk og prognostisering, og dermed også bedre behandling av kreftpasienter. Hovedfokus er for tiden DoMore!-prosjektet, finansiert gjennom Forskningsrådet sin fyrtårnsatsing på IKT-forskning innen helse.

Prosjektet handler om å forbedre diagnostikk og prognose for kreftpasienter ved bruk av avansert bildeanalyse innen digital patologi. IKI har et tett samarbeid med nasjonale og internasjonale partnere. Les gjerne mer om oss på www.icgi.no, domore.no og kreftlex.no.

Instituttet har blant annet ansvar for Oncolex.no, et omfattende nettbasert oppslagsverk om kreft og kreftbehandling. Oncolex.no retter seg mot helsepersonell og er et av våre tre oppslagsverk om kreft som alle ivaretas av samme redaksjon. De øvrige to er Kreftlex.no for pasienter og pårørende og Oncolex.org, rettet mot et engelskspråklig publikum.

Vi søker nå etter en sykepleier som har erfaring innen onkologi, og som kan bidra til å oppdatere og videreutvikle Oncolex.no i tett samarbeid med OUS Kreftklinikkens spesialister. Til daglig vil du inngå i et teamorientert arbeidsfellesskap med redaksjonens øvrige medarbeiderne.

Oppgavene vil være knyttet til redigering og tilrettelegging av tekst, samt deltakelse i produksjon av video og grafiske fremstillinger. Stillingen krever evne og vilje til å sette seg inn publiseringsverktøyet vårt for web.
Stillingen er berammet til ut 2021, men med mulighet for forlengelse. 

Instituttet er lokalisert i OCCI-bygget, i nærheten av Radiumhospitalet, Montebello i Oslo. Det fysiske arbeidsmiljøet er lyst og moderne med flott utsikt over byen.

Arbeidsoppgaver
 • Oppdatere, vedlikeholde og videreutvikle Oncolex.no, Oncolex.org og Kreftlex.no
 • Utarbeide nytt innhold til oppslagsverkene
 • Utstrakt samarbeid med medisinsk fagekspertise
 • Web-publisering
 • Øvrig redaksjonelt arbeid
Kvalifikasjoner
 • Videreutdanning i kreftsykepleie. Sykepleiere med bred erfaring innen onkologi kan også bli vurdert
 • Bred klinisk erfaring innen onkologi
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk
 • Fortrolig med engelsk medisinsk fagspråk
 • Generell IT brukerkompetanse
Personlige egenskaper

Vi søker deg som:

 • Har interesse for formidling
 • Er fleksibel og tilpasningsdyktig
 • Er positiv og løsningsorientert 
 • Har evne til å jobbe strukturert og nøyaktig
 • Har gode samarbeidsevner og god gjennomføringsevne
 • Er god på tverrfaglig samarbeid og kan jobbe både selvstendig og i team
 • Har en god porsjon pågangsmot 

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr
 • God opplæring vil bli gitt
 • Spennende miljø i krysningspunktet mellom medisin, forskning, formidling og IT.
 • Interessante og faglig utviklende arbeidsoppgaver
 • Hyggelig og inspirerende arbeidsmiljø med faglig engasjerte kollegaer
 • Lønn etter avtale
 • En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv (IA)-bedrift
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Kontaktinformasjon
Kai Andresen
Enhetsleder
95236611

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.