fbpx Hygienesykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Hygienesykepleier

Vi har ledig stilling som hygienesykepleier ved Avdeling for smittevern, Seksjon Ullevål. Avdeling for smittevern har rådgivende og koordinerende ansvar for infeksjonsforebygging ved hele Oslo universitetssykehus og er kompetansesenter for smittevern for Helse Sør-Øst. 

Seksjon for smittevern Ullevål har 7 ansatte, inkludert sykepleiere, konsulent og leger. Seksjonen har hovedansvar for smittevern ved Ullevål, men deltar også i smittevernarbeidet ved Oslo universitetssykehus for øvrig og i Helse Sør-Øst. Dette er en spennende stilling ved Norges største fagmiljø innen smittevern. 

Arbeidsoppgaver

Hygienesykepleier deltar i kartlegging og forebygging av infeksjoner og resistente mikrober hos pasienter, personale og besøkende i sykehuset. Arbeidsoppgavene er blant annet infeksjonsregistrering, rådgivning, undervisning, utarbeidelse av prosedyrer og opplæringsmateriell, smitteoppsporing, miljøundersøkelser, byggesaker og forskning om forebygging av infeksjoner i helsetjenesten.

Kvalifikasjoner
 • Autorisert sykepleier
 • Relevant arbeidserfaring som sykepleier i sykehus
 • Det er ønskelig med utdanning som hygienesykepleier eller annen relevant tilleggsutdanning innen smittevern, pasientsikkerhet eller kvalitet på diplom- eller masternivå.
 • Beherske Word, Excel, PowerPoint, Outlook
 • Erfaring med forskningsprosjekter er ønskelig 
Personlige egenskaper
 • Evne til selvstendig og tverrfaglig teamarbeid
 • Evne til å kunne kommunisere godt med alle kategorier ansatte og avdelinger i sykehuset
 • Evne til å kunne yte god service til kliniske avdelinger og andre samarbeidspartnere
 • Evne til å bidra til godt arbeidsmiljø 
Vi tilbyr
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et bredt og spennende fagmiljø
 • Gode muligheter for kompetanseutvikling
 • En arbeidsplass som er inkluderende

Arbeidssted
Kirkeveien 166, 0450 Oslo
Norge

Kontaktinformasjon
Torunn Nygård
Seksjonsleder
toruny@ous-hf.no

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.