fbpx Psykiatrisk sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Psykiatrisk sykepleier

Har du lyst til å bli vår nye kollega? Ved vår avdeling søker vi etter en psykiatrisk sykepleier som har interesse for å jobbe med spiseforstyrrelser.

Vi har ledig ett års vikariat 100 prosent for psykiatrisk sykepleier. Fra 1. januar 2021 til 31. desember 2021. Det kan være mulighet for forlengelse eller fast ansettelse.

Om Avdeling for spiseforstyrrelser

Avdelingen har inntil 21 plasser for voksne pasienter. Vi har et behandlingstilbud for diagnosene anorexia nervosa og bulimia nervosa. Pasientene har hatt langvarige spiseforstyrrelser, der behandling lokalt ikke har gitt tilstrekkelig effekt. De har oftest komorbide lidelser som medfører utfordringer i diagnostikk og behandling.

Vi har et godt faglig behandlingsmiljø med høy kompetanse innen fagfeltet. Våre to behandlingsprogram er symptomorienterte med kombinasjoner av gruppe- og individualterapi. Miljøterapi står sentralt i behandlingen og stillingene inngår i tverrfaglige team.

Som sykepleier ved avdelingen er du med i miljøterapeutgruppen vår. Miljøterapeutene har spesielt fokus på måltids-/ernæringsavtaler herunder eksponeringsterapi, ukentlige samtaler og bidrar i gruppeterapi. Miljøterapeuter bistår pasientenes bevisstgjøringsprosess i styrking av egen autonomi, utarbeiding og oppfølging av behandlingsplaner.

Klikk her for mer informasjon om behandlingstilbudet

Vi ønsker oss en kollega som:

  • har kompetanse om spiseforstyrrelser
  • har relevant arbeidserfaring innen psykiatri
  • har somatisk kompetanse
  • er en god relasjonsskaper
  • har god arbeidskapasitet og er løsningsorientert
  • vil bidra til at avdelingen utvikler seg faglig og sosialt

Det vil i tillegg til faglige kvalifikasjoner bli lagt avgjørende vekt på personlige egenskaper så som fleksibilitet og gode samarbeidsevner.

Er du sykepleier med annen relevant videreutdanning er du også interessant for oss! Er du sykepleier uten videreutdanning, men har relevant erfaring fra fagfeltet og/eller med gruppeterapi? Da er du velkommen til å søke!

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et spennende og viktig fagfelt
  • Introduksjonsprogram for nyansatte
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Personalboliger og personalbarnehage ved ledig kapasitet
  • Personalhytte, treningsrom og andre velferdstiltak

Kontaktperson:

Nestleder Bjørnar Johannessen, tlf: 32 74 94 77, mobil: 905 01 212 eller på mail: bjornar.johannessen@modum-bad.no

Søknadsfrist:

19. november 2020

Stillingstype:

Ett års vikariat 100 prosent for psykiatrisk sykepleier. Fra 1.januar 2021 til 31. desember 2021. Det kan være mulighet for forlengelse eller fast ansettelse.

Tiltredelse:

1. januar 2021

Vi ber om at du søker elektronisk. Følg link på siden (grønt felt).
Kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju.

Modum Bad er en diakonal og ideell virksomhet som fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forskning og forebygging. Gjennom avtale med Helse Sør-Øst mottar vi pasienter til fem kliniske døgnavdelinger med 103 plasser. Målgruppen er pasienter over 18 år med angst, depresjon, spiseforstyrrelser og traumelidelser. En av avdelingene tilbyr familiebehandling.

Virksomheten omfatter også: To poliklinikker, Forskningsinstituttet, Institutt for Sjelesorg og Modum Bads kurs- og kompetansesenter med blant annet Seksjon for arbeidshelse – Villa Sana. Vi har rundt 300 høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vår visjon er: «En kilde til liv». Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Klikk her for å se hvordan det er å jobbe hos oss!

 

Annonse
Annonse