fbpx Sykepleier med videreutdanning innen psykisk helsearbeid | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier med videreutdanning innen psykisk helsearbeid

Ved Avdeling for traumelidelser er det ledig ett 100 prosent vikariat i tiden 01.01.2021 - 01.01.2022 som miljøterapeut. Kom og bli vår kollega!

Om Avdeling for traumelidelser

Pasientene i vår avdeling er personer som har utviklet psykiske problemer etter å ha vært utsatt for alvorlige relasjonelle traumer i barne- og ungdomsalder. Diagnostisk vil disse pasientene tilhøre kategoriene PTSD(kompleks type) og dissosiative lidelser. Det er høy grad av komorbiditet med bl.a. spiseproblemer, rus, angst/depresjon og personlighetsproblematikk.

Det er 4 behandlingsgrupper i avdelingen, med 8 pasienter i hver gruppe. Personalet i hver gruppe er tverrfaglig og består av tre individualterapeuter og fire miljøterapeuter. Avdelingen er faglig godt oppdatert og satser mye på kompetanseoppbygging hos den enkelte medarbeider. Vi har gode opplærings- og veiledningsordninger i et tverrfaglig stimulerende miljø.

Klikk her for mer informasjon om behandlingstilbudet

Arbeidsoppgaver:

 • Spesifikke sykepleieroppgaver
 • Gruppebasert tilnærming og individuell oppfølging av pasienter
 • Oppfølging av medisinske og psykosomatiske problemstillinger i samarbeid med lege
 • Stillingen vil innebære deltagelse i de ulike delene av behandlingen ut fra behovet i teamet
 • Bidra til et positivt samarbeidsmiljø i avdelingen

Kvalifikasjoner:

Søkere må ha 3 års sykepleieutdanning, fortrinnsvis med videreutdanning innen psykisk helsearbeid.

Det er ønskelig med klinisk erfaring fra arbeid med psykiske lidelser. Særlig erfaring med traumerelaterte lidelser blir vektlagt. Du bør like å arbeide i team. Vi legger stor vekt på god evne til samarbeid og personlig egnethet. Utdanning og erfaring med gruppebehandling vil være et pluss.

Vi tilbyr:

 • Interessante arbeidsoppgaver på et spennende fagområde
 • Introduksjonsprogram for nyansatte
 • Lønn etter avtale
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Personalboliger og personalbarnehage ved ledig kapasitet
 • Personalhytte, treningsrom og andre velferdstiltak

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Kontaktperson:

Avdelingsleder Solveig Nævra Lie, tlf.: 32 74 97 00, mobil: 928 84 517 eller på mail: solveig.lie@modum-bad.no

Søknadsfrist:

10. november 2020

Stillingstype:

Vikariat 100% stilling fra 01.01.2021 – 01.01.2022.

Tiltredelse

Tiltredelse er ønskelig så snart som mulig eller etter avtale.

Vi ber om at du søker elektronisk. Følg link nedenfor.
Kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju.

Søk her!

Modum Bad er en diakonal og ideell virksomhet som fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forskning og forebygging. Gjennom avtale med Helse Sør-Øst mottar vi pasienter til fem kliniske døgnavdelinger med 103 plasser. Målgruppen er pasienter over 18 år med angst, depresjon, spiseforstyrrelser og traumelidelser. En av avdelingene tilbyr familiebehandling.

Virksomheten omfatter også: To poliklinikker, Forskningsinstituttet, Institutt for Sjelesorg og Modum Bads kurs- og kompetansesenter med blant annet Seksjon for arbeidshelse – Villa Sana. Vi har rundt 300 høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vår visjon er: «En kilde til liv». Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Klikk her for å se hvordan det er å jobbe hos oss!