fbpx LAR konsulent - sykepleier/vernepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

LAR konsulent - sykepleier/vernepleier

TSB Sarpsborg - poliklinikk for rus- og avhengighetsbehandling har nå ledig stilling etter sykepleier LAR/TSB, som skal skifte beite. Stillingen er kontorplassert i poliklinikkens fine lokaler i Sarpsborgklinikken.

Poliklinikken er tverrfaglig sammensatt og har i alt 21 fagstillinger. Vårt LAR team har solid kompetanse og består av overlege/spesialist og 3 LAR sykepleiere. Oppgavene er varierte. Stillingen er i første omgang vikariat, med mulighet for fast ansettelse.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.

Arbeidsoppgaver
 • Utvikle poliklinikkens arbeid i samsvar med forskrifter og faglige retningslinje for legemiddelassistert rehabilitering
 • Kartlegging og utredningsarbeid
 • Klinisk/terapeutisk arbeid med pasienter og pårørende
 • Teamarbeid
 • Samarbeid med kommunal helse- og omsorgstjeneste
 • Veiledning overfor samarbeidspartnere
 • Samarbeid med øvrige avdelinger i spesialisthelsetjenesten
 • Aktiv deltagelse i internt utviklingsarbeid og planlegging
 • Ambulant arbeid 
Kvalifikasjoner
 • Erfaring fra rusbehandling og/eller psykisk helsevern
 • Erfaring fra og kunnskap om LAR
 • Gode evner til relasjonsbygging og kommunikasjon
 • Selvstendighet, kreativitet og fleksibilitet i rolleutforming
 • Må beherske norsk skriftlig og muntlig 
 • Norsk autorisasjon 
Personlige egenskaper
 • Vi søker en fagperson som trives med tverrfaglig samarbeid, og som samtidig kan jobbe selvstendig
 • Det er nødvendig med erfaring fra arbeid med rus og avhengighet generelt, og LAR spesielt
Vi tilbyr

Arbeidssted
Glengsgata 19, 1706 Sarpsborg
Norge

Kontaktinformasjon
Kyrre Moen
Seksjonsleder
916 56 575
kyrmoe@o-hf.no

Sykehuset Østfold er rangert som ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere utgjør et sterkt og engasjert fagmiljø. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold holder hus i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern der pasienten bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å tykke her. 

Annonse
Annonse