fbpx Psykiatrisk sykepleier/vernepleier i FACT | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Psykiatrisk sykepleier/vernepleier i FACT

Psykiatrisk sykepleier/vernepleier søkes til spennende utvikling av FACT Hallingdal

FACT fungerer svært godt for pasienter med alvorlige psykiske lidelser og behov for langvarige og sammensatte tjenester. Vi planlegger og ruster opp for å gi likeverdige tjenester i hele vårt opptaksområde. Vi søker derfor etter psykiatrisk sykepleier for å styrke teamet ressursmessig. Vil du være med å bygge opp FACT i Hallingdal?

Opptaksområdet for FACT Hallingdal er kommunene Nes, Gol, Ål, Hol og Hemsedal. Det er lange tradisjoner i Hallingdal for godt samarbeid mellom spesialist- og primærhelsetjenesten og dette ønsker vi å videreforedle. Det er god kompetanse og erfaring med FACT metodikk i Ringerike DPS og det er gode muligheter for faglig oppdatering og utvikling i stillingen. Det vil være tett samarbeid med FACT Ringerike. 

Det er mulighet for sykepleiere/vernepleiere uten videreutdanning inn psykisk helsevern å søke stillingen og vi vil tilrettelegge for gjennomføring av spesialiseringsløp.

Hallingdal ligger langs Bergensbanen og Riksvei 7 i hjertet av den norske fjellheimen midt mellom Oslo og Bergen. Regionen er en spennende møteplass mellom Østlandet og Vestlandet, og byr på store variasjoner og spennende muligheter.

Hallingdal har, som den eneste fjellregionen på Østlandet, opplevd vekst i folketallet de siste 10 årene. Hallingdal kan by på storslåtte naturopplevelser med lett tilgjengelige fjellområder og rike muligheter for aktivt friluftsliv, sommer som vinter. Regionen har flere større og mindre alpinsentre, flere golfbaner og idrettsfasiliteter både innendørs og utendørs i alle kommuner. Kulturlivet er aktivt med flere kulturhus, kino, gallerier, dans, musikk og kor, ... det mange beskriver som et "urbant bygdeliv". Det er videregående skoler både i Gol og Ål, og begge kommunene har folkehøyskole. Ung Invest er etablert på Gol. 

Voksenpsykiatrisk poliklinikk på Ål er en seksjon i Ringerike DPS, samlokalisert med Hallingdal sjukestugu. Den er organisert som en tverrfaglig allmennpsykiatrisk poliklinikk bestående av 1 overlege, 2 psykologspesialister, 2 LIS leger, 3 psykologer, 2 psykiatriske sykepleiere, 1 sosionom, samt seksjonsleder (lege) og 2 kontorfaglige ressurser. Vi ønsker å styrke poliklinikken og FACT teamet og har lyst ut stilling for overlege også.

Ringerike DPS består av 3 seksjoner; Seksjon poliklinisk behandling Ål, Seksjon poliklinisk behandling Ringerike, og Seksjon Røyse som ivaretar døgnbehandling og det allerede etablerte FACT teamet for kommunene Flå, Krødsherad, Modum, Ringerike, Hole og Jevnaker. Vårt DPS samarbeider nært med Blakstad psykiatriske sykehus som har ansvar for de spesialiserte sykehustjenestene for opptaksområdet.  

 Webcruiter-ID: 4230000871

Startdato: 03.08.2020

Arbeidsoppgaver
 • Utredning, vurdering, behandling og oppfølging, individuelt og i team
 • Ambulerende oppfølging av pasienter
 • Samhandling med kommunehelsetjenesten og andre deler av spesialisthelsetjenesten
 • Depotinjeksjoner og annen sykepleierfaglig oppfølging
Kvalifikasjoner
 • Offentlig godkjent sykepleier
 • Fortrinnsvis med videreutdanning innen psykisk helsevern
 • Gjerne erfaring fra psykisk helsevern og spesialisthelsetjenesten
 • Det er ønskelig med erfaring fra ambulant/oppsøkende virksomhet
 • Må beherske norsk eller annet skandinavisk språk meget godt, både muntlig og skriftlig
 • Interesse for tverrfaglig behandling
 • Førerkort kl. B 
Personlige egenskaper
 • Gode evner til samarbeid
 • Liker å jobbe i team
 • Evner å jobbe selvstendig
 • Er fleksibel og strukturert
 • Opptatt av faglig og personlig utvikling
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt 
Vi tilbyr
 • Gode arbeidsforhold i et godt kollegium
 • Et aktivt kompetanseutviklingsmiljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Lønn etter avtale
 • Hjelp til etablering i nærområdet
 • Ansettelse iht. gjeldende overenskomst, lover, regler og retningslinjer 

Kontaktinformasjon
Kitty Line Scheen

Seksjonsleder Ål
92441818
kitty-line.scheen@vestreviken.no

Magnus Karlsen
Seksjonsleder Røyse
40060777
magnus.karlsen@vestreviken.no

Kent Håpnes
Avdelingssjef
99100195
kent.hapnes@vestreviken.no