fbpx Vi trenger deg og din kompetanse nå! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi trenger deg og din kompetanse nå!

"Verden står stille" skriver mediene, men ikke på sykehuset ditt. Vi klarer ikke å forutsi fremtiden, men vi kan med sikkerhet se at vi får et økende behov for sykepleiere og spesialsykepleiere i tiden fremover. 

Sitter du "på gjerdet" og tenker at du har lyst til å bidra, men er usikker på hva du kan bidra med? Da ønsker vi å høre fra deg.

Vestre Viken har fått inn mange henvendelser fra personer med ulik yrkesbakgrunn som stiller seg til disposisjon. Fellesnevneren er at alle vil bidra, og delta på samfunnsdugnaden. Dette setter vi stor pris på!  

Hvis du allerede jobber i Vestre Viken, ber vi deg avklare med din nærmeste leder før du melder deg. Jobber du ved en annen helseinstitusjon som har stort behov for deg, da trenger de deg der du er. Men om du har ledig kapasitet, og avklart med din hovedarbeidsgiver at du kan jobbe i en periode i Vestre Viken, hører vi gjerne fra deg.

Har du allerede søkt på Vestre Vikens stillingsannonse "Helsepersonell - flere yrkesgrupper", tusen takk, da trenger du ikke å søke igjen.

Vi ser frem til å høre fra deg, og vil ta kontakt basert på vårt behov, samt din kompetanse og faglige bakgrunn.      

Arbeidsoppgaver

Du vil være en del av drift og utføre de oppgavene vi til enhver tid trenger i forbindelse med korona-situasjonen.

Kvalifikasjoner

  • Du må være offentlig godkjent sykepleier eller spesialsykepleier
  • Relevant sykehuserfaring eller erfaring fra pleie
  • Du behersker nordisk språk, muntlig og skriftlig  
     

Om arbeidsgiveren

Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre.Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

Kontakt oss

Ulla Nielsen Olsborg
Rådgiver HR
Telefon 468 11 405

Susanne Strømsod
Rådgiver - HR
Telefon 481 89 370

Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.

Velkommen som søker!