fbpx Sykepleier/vernepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier/vernepleier

Vi har ledig en 40 % fast stilling fra dags dato

Gjeldende turnus er natt 

Post 1 er en 7 døgns post med 17 plasser, hvor inntil 6 plasser prioriteres medisinfri behandling. Posten behandler i hovedsak psykoseproblematikk, og er tverrfaglig sammensatt av overlege, LIS-lege, psykolog, sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, musikkterapeut og sosionomer. Vi har også psykomotorisk fysioterapeut og klinisk ernæringsfysiolog tilknyttet posten.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 
 
Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og spesialistgodkjenning. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning. 

Arbeidsoppgaver
 •  Ansvarsvakt på natt 
 • Administrering av medisiner
 • Tilrettelegge for ro i avdelingen 
 • Tilrettelegge for god søvn for pasientene 
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon som sykepleier/vernepleier, helst med erfaring og kompetanse fra psykisk helsearbeid
 • Gode kommunikasjons - og samarbeidsevner
 • Personlig egnethet vektlegges særlig 
Personlige egenskaper
 • En trygg person som tilrettelegger for en rolig natt
 • Jobber godt i team, og kan jobbe selvstendig
Vi tilbyr
 • Vi har et meget godt arbeidsmiljø på Haldenklinikken
 • Gode muligheter for faglig oppdatering og veiledning
 • Faste felles årlige fagdager for DPS Halden-Sarpsborg og DPS Fredrikstad
 • God pensjonsordninger gjennom KLP. Link til e-læringskurs: KLP på 1-2-3
 • Sykehuset Østfolds velferdstilbud 


  Arbeidssted

  Kjærlighetsstien 30, 1781 Halden, Norge

  Kontaktinformasjon

  Ingrid Muhle Dahl
  Seksjonsleder
  69 86 58 03

  Sykehuset Østfold gir spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rus. Fra september 2018 er spesialisthelsetjenestetilbudet for befolkningen i Vestby kommune overført til Sykehuset Østfold.

  Utvidelsen betyr en aktivitetsvekst for sykehuset og gir muligheter til å videreutvikle allerede sterke fagmiljøer både i somatikken og i psykisk helsevern. Et topp moderne sykehus på Kalnes, et oppgradert sykehus i Moss og en rekke tilbud innen psykisk helsevern der pasienten bor, gir 300 000 innbyggere et godt tilbud.

  Sykehusstrukturen skal sikre befolkningen et fullt ut dekkende spesialisttilbud i god samhandling med kommunehelsetjenesten og andre sykehus.  Sammen skal vi gi pasienten en helhetlig helsetjeneste. Vi er en av Østfolds største arbeidsplasser med over 5000 medarbeidere, og er lokalisert i Sarpsborg, Moss, Halden, Fredrikstad, Askim og Eidsberg.
Annonse
Annonse