fbpx Er du en Super-sykepleier? | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Er du en Super-sykepleier?

Om arbeidsgiver Medvind Assistanse AS

Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere.

Medvind Assistanse AS er i kraftig vekst og har høy etterspørsel. Vi har avtaler med en rekke kommuner rundt om i landet og våre ansatte har lang erfaring med BPA fra ulike innfallsvinkler

Er du en Super-sykepleier?

Drømmer du om en annerledes sykepleier jobb, der hovedfokuset er livskvalitet og mestring? En mulighet til å utvikle deg selv og andre. Har du troen på at alle først og fremst er mennesker, ikke pasienter eller brukere. At selv om noen av oss trenger bistand behøver ikke det stå i vegen for et fritt liv? Ja, da tror jeg du skal fortsette å lese. Om du også ønsker en fleksibel, impulsiv og spennende jobb? Da er du kanskje akkurat den supersykepleieren jeg leter etter.

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en annerledes måte å organisere bistand og assistanse til personer med nedsatt funksjonsevne. Istedenfor å være passiv mottaker er jeg daglig leder i eget liv. Jeg velger selv hvordan hverdagen min skal være. Det vil si at jeg kan leve akkurat så fritt og fleksibelt som jeg ville gjort om jeg ikke hadde en funksjonsnedsettelse.

Fordi jeg har sammensatte medisinske behov har jeg fått innvilget Sykepleier i min BPA-ordning, det vil si at stillingen som er ledig er Brukerstyrt personlig sykepleier (BPS). Det å jobbe som sykepleier i min BPA-ordning vil si at vi samarbeider for at jeg skal få et godt liv. Det er derfor kjempeviktig at du er god på å lytte og kommunisere.

 Kanskje er du akkurat den sykepleieren jeg trenger for å ha frihet til å leve mitt liv?

Hvem er jeg?

Jeg er en kvinne på 30 år som bruker elektrisk rullestol for å komme meg rundt.  For meg er det viktig at sykdommen min spiller andre fiolin. Jeg ønsker å leve et mest mulig vanlig, kjedelig og spennende liv. Jeg studerer for tiden 100%. Våren 2020 fullfører jeg min mastergrad, noe som gjør at jeg fortiden jobber lange dager på universitetet.

Jeg elsker at det skjer ting og liker å være aktiv. Jeg liker å svømme, trene og ha en aktiv hverdag. Jeg har intravenøs ernæring, CVK, (hickmann) og respirasjonssvikt. Denne lekre kombinasjonen av utfordringer gjør at det er mye sykepleie oppgaver i min hverdag.

Målet mitt med BPA og BPS er at jeg ikke skal trenge å føle meg syk eller funksjonshemmet, men føle at jeg har et aktivt liv. Det er du som gjør livet mitt mulig. Jeg har kjæreste og en katt. Så du kan ikke være allergisk mot katter.  Jeg er svømmetrener to ganger i uken og elsker å svømme. Dette gjør at dagene mine er herlig hektiske så det er en fordel at du liker høyt tempo. Samtidig som jeg i perioder trenger mye hvile og ro. Jeg har bare to tempo null og hundre.

Som sykepleier i min ordning vil du ha det faglige ansvaret for opplæring av de ufaglærte assistentene. Du jobber to dager i uken med min hverdag for å ha inngående kjennskap i mitt liv. Du vil ha hovedansvar for utførelse av sterilt stell av CVK (hickmann) og sykepleie prosedyrene. Du har tid til å utvikle prosedyrer og ansvar for medisinsk materiell. Det blir satt av arbeidstid til organisering og planlegging av kurs. Det viktigste er at du er åpen for å samarbeide med meg. Vi samarbeider for best mulig fagutvikling av assistentene som jobber i min BPA-ordning.

Hvem er du?

Du er en sykepleier som evner å se fordi diagnoser og alvorlig sykdom, og ha fokus på livskvalitet. Du må være innstilt på å legge alt du vet om pasienter og brukere i søppelkassen. I denne jobben er det «pasienten» som blir din daglige leder, sammen jobber vi for at jeg skal ha et liv som jeg trives med.

Dette er en annerledes sykepleier jobb som krever en annerledes sykepleier, som er god på å se muligheter ikke begrensninger. Du må ha klasse B førerkort, være røyk og rusfri (snus er ok). God fysisk form er en fordel da jobben innebærer løft/forflytning. Du må være kvinne/identifisere deg slik at du kan bruke damegarderoben på svømmehall/treningssenter.

 Det er en fordel om du har sans for humor enten tørr eller sarkastisk.
Grunnet lovverket må du ha plettfri vandel som fremvises før opplæring og autorisasjon som sykepleier i Norge.

Stillingen som er ledig er en 50% fast stilling, det er primært arbeid på dagtid, men noe kveld/helg må påberegnes i forbindelse med kurs.

Sykepleiere som er tegnspråklige og/eller døve/hørselshemmede oppfordres til å søke. Arbeidsleder bruker gjerne tegnspråk til å kommunisere, men er hørende.

Lønn etter avtale, du får lønn som sykepleier. Arbeidsted er i Tromsø i min bolig som ligger på fastlandet i nærheten av Pyramiden og der jeg ellers befinner meg. Det vil kunne være aktuelt med reiser etter avtale. Oppstart snarest.

Om dette høres ut som en jobb for deg send CV og søknad til jobb@medvindassistanse.no merk søknaden med «supersykepleier» i emne feltet på e-posten.

Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til samme epostadresse som over.