fbpx Vi søker ansvarlig SELGER - for framtidsrettede og miljøskapende produkter! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi søker ansvarlig SELGER - for framtidsrettede og miljøskapende produkter!

Silentia AB er et svensk, familieeid selskap som ble grunnlagt i 1989. Selskapet har drøyt 30 ansatte i konsernet, og leverer sine produkter til mer enn 35 land. Silentias hovedkontor ligger i Falkenberg på den svenske vestkysten, og har etablert avdelinger i Finland og USA.I Norge har vi vært etablert siden 2003 og nå vil vi satse gjennom eget selskap.

Den grunnleggende ideen med hygieniske skjermer som beskytter privatlivet er en innovasjon som Silentia skapte i 1990, det patenterte Silentia skjermsystem, som har revolusjonert håndteringen av pasientintegritet rundt om i verden. Silentias skjermsystem er det ledende alternativet når det gjelder fleksible og effektive skjermløsninger på sykehus og i alle andre pleiesituasjoner og er en direkte erstatning for skjermvegger/ gardiner. 

Hvert trinn i Silentias produksjonslinje, fra idé til levering, utføres i og av Silentia. Ved å holde hele produksjonslinjen internt, kan vi ha vi stor fleksibilitet og et høyt servicenivå, samt sikre det høye kvalitetsnivået på produktene våre. 

Vår misjon er å være innovative, og kjerneverdiene våre er: fleksibel, enkel og pålitelig. Silentia skal være det ledende alternativet for optimal hygiene og pasientintegritet.

Inspirerende og nyttig info finner du her: www.silentia.eu
 

VÅR MISJON ER Å SKAPE ET RENT NÆRMILJØ FOR PASIENTEN

Vi søker deg som er en ansvarlig og relasjonsbyggende SELGER, som vil være med og forandre slik at hver pasient får et rent og sikkert nærmiljø!

Arbeidets omfang:

Du skal være ansvarlig for markedsføring og salg av Silentias produkter på det norske markedet. Silentias nøkkelord er Keep it Clean og vår målsetning er å erstatte skjermvegger/gardiner som finnes på det norske markedet i dag, til foldbare skjermvegger med harde flater som er enkle å holde rene. Vår salgsrepresentant må derfor ha klare tanker om disse tingene og se viktigheten av det.

Du må ha en drivkraft for å skape forandring i omsorgsarbeidet, slik at hver ny pasient kan få et rent sengemiljø, for å minske risikoen for smittefaren mellom pasienter. Oppgaven er ikke bare å selge inn et hygienisk produkt – men også opplevelser som gis gjennom funksjonene: StoryPanel, ArtPanel og PhotoPanel. Å jobbe alene i et stort distrikt må være en selvfølge at du trives med. 

Er disse definerte oppgavene noe DU kan trives med?

 • Salg av Silentias produkter på det norske markedet.
 • Deltagelse i arbeidet med markedsføring av Silentia i Norge.
 • Møtebooking og relasjonsbygging.
 • Være kreativ og kommunisere effekten av å tenke litt annerledes.
 • Bygge opp en lønnsom virksomhet i Norge, og samtidig være en del av et suksessfullt team som favner verden som marked.
 • Jobbe svært selvstendig og dedikert, samt organisert og målrettet.

Dette er DEG:

Ønsker du å jobbe i et selskap med et sterkt engasjement for menneskers helse? For oss er det viktig at du er glad i mennesker, at du ønsker å gjøre en forskjell for pasienter i ulike faser - og at du vet at det du selger kan bety noe for mange.

Du:

 • Er karismatisk og har en personlighet som andre setter pris på – og ikke glemmer så lett.
 • Har en høy etisk og moralsk innstilling.
 • Har mye energi og en god porsjon "drive" - og kan motivere deg selv.
 • Er kreativ, løsningsorientert og har grunnleggende teknisk forståelse, samt en fysikk som gjør at du kan håndtere våre produkter når du er ute hos kunder.
 • Har en strukturert, effektiv og målrettet måte å jobbe på.

Kvalifikasjoner Silentia håper at DU har:

 • Økonomisk forståelse og er vant til å jobbe etter mål/ budsjetter.
 • Erfaring fra lignende ansvarsområde og/ eller fra salgsledelse.
 • Gjerne kjennskap til prosjektarbeid – og gjennomføring av prosjekter.
 • Det er positivt om du har en bakgrunn fra – eller kunnskap om helsesektoren.
 • Gjerne kunnskap om vårt CRM-system; SalesForce

Hva kan Silentia tilby DEG?

Silentia legger stor vekt på trivsel, miljø og ansvar for andres ve og vel. Gode kolleger, sterk merkevare og god opplæring er en selvfølge. Hovedkontoret ligger i Falkenberg i Sverige, og her finner du all kompetanse du har behov for i din rolle. Selskapet gleder seg til å få DEG om bord og ser fram til å skape gode historier sammen med DEG i mange år framover!

Konkurransedyktige betingelser, bilordning og frihet under ansvar er en naturlig del av denne stillingen. Du bor sentralt, slik at du kan komme deg til og fra hovedkontoret i Falkenberg i Sverige.