fbpx To sykepleiere/redaktører til VAR Healthcare | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

To sykepleiere/redaktører til VAR Healthcare

Bli en del av vårt sterke team, og bidra til videreutvikling av vår prosedyre- og kunnskapsbase som redaktør i VAR Healthcare: 

VAR Healthcare (tidligere PPS), ble etablert i 2001 og er pioneren innenfor feltet.  Prosedyre- og kunnskapsbasen har posisjonen som den fremste for helsesektoren i Norden. Kombinasjonen av faglig høy kvalitet, vektlegging av praktisk anvendbarhet og tidsriktig digital løsning, har gitt stor utbredelse i Norge og Danmark, og VAR er også i ferd med å etableres i andre land.

Vår ambisjon er å fortsette å bidra til fagutvikling og kunnskapsbasert praksis i et helsevesen i stadig endring nasjonalt og internasjonalt, og vi utvider staben med to redaktørstillinger;

 • En sykepleier/redaktør for norsk versjon av VAR, med AKS (Avansert klinisk sykepleier)/AGS (Avansert geriatrisk sykepleie) utdannelse eller annen relevant mastergradsutdanning for innholdet i VAR.
   
 • En sykepleier/redaktør med ansvar for sveitsisk versjon av VAR, helst med praksiserfaring/opprinnelse fra sveitsisk helsevesen, men søkere med praksiserfaring/opprinnelse fra Tyskland er også interessant.

Som redaktør vil du bli en del av Nordens største helsefaglige forlagsteam, med høyt kvalifiserte fagredaktører og en spesialisert forskningsbibliotekar. Arbeidet omfatter både nyutvikling og oppdatering av innhold, inkludert samarbeid med redaktører for andre språkversjoner.

Stillingene er lokalisert i Oslo og rapporterer til redaksjonssjefen i VAR Healthcare.

Vi søker deg som

 • har sykepleiefaglig mastergrad eller tilsvarende 
 • har erfaring med kunnskapsbasert praksiser
 • er opptatt av fag og kvalitet
 • er nøyaktig, strukturert og selvstendig
 • har god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk/tysk og behersker engelsk godt
 • har interesse for digital formidling 

Hva tilbyr vi?

 • samarbeid med spesialister innen fag- og prosedyreutvikling  
 • et svært godt arbeidsmiljø
 • interessante arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom fag, kunnskapsformidling og teknologi
 • et innovativt fagmiljø med internasjonalt nettverk og høye ambisjoner
 • gode velferdstilbud

Les mer om oss på www.varhealthcare.no

Søknad med CV sendes via vår søknadsportal innen 31. januar 2020

 

Spørsmål om stillingen

Ann Kristin Rotegård 
Avdelingssjef
E-mail
+47 414 77 113
 

Live Korsvold 
Redaksjonssjef
E-mail
926 35 329

VAR Healthcare er en avdeling i Cappelen Damm Undervisning, med hovedkontor sentralt plassert i Akersgata i Oslo og filial i København. Avdelingen har 16 ansatte, og er i sterk vekst. Vår digitale prosedyre- og kunnskapsbase er i utstrakt bruk i utdanning og klinisk praksis i Norge og Danmark, og på god vei inn i tyskspråklige land. Flere land står òg for døren.

Cappelen Damm er Norges største forlag, med utgivelsesprogram som omfatter lærebøker og digitale læremidler for grunn-, videregående- og høyere utdanning og profesjon, fagbøker, skjønn- og generell litteratur, verk og kart.

Cappelen Damm-konsernet utvikler, formidler, distribuerer og selger kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. I konsernet inngår forlaget Cappelen Damm, bokhandelkjeden Tanum, Tanum bokklubber og distribusjonsselskapet Sentraldistribusjon AS. Konsernet har ca 670 ansatte og en samlet omsetning på i overkant av 1,6 mrd. kr.