fbpx Ledig stilling: Psykiatrisk sykepleier/sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Ledig stilling: Psykiatrisk sykepleier/sykepleier

Har du interesse for angstlidelser? Da kan du bli en del av vårt behandlingsteam. Ved Avdeling for angstlidelser er det ledig 50% vikariat som psykiatrisk sykepleier/sykepleier i perioden 03.02.20 - 10.07.20, med mulighet for forlengelse.

Om avdelingen

Avdelingen har et spennende og godt faglig behandlingsmiljø med høy kompetanse på angstbehandling, metakognitiv og kognitiv terapi. Avdelingen har spesialiserte behandlingstilbud for en rekke type angstlidelser, blant annet panikklidelse, agorafobi, sosialfobi, tvangslidelse, GAD og PTSD etter traumer i voksen alder. Det gis erfarings- og forskningsbasert behandling utviklet i nært samarbeid med sentrale forskningsmiljøer nasjonalt og internasjonalt gjennom lang tid.

Avdelingen har 18 behandlingsplasser fordelt på to tverrfaglige team med medarbeidere som består bl.a. av lege, psykologer og sykepleiere med spesialkompetanse.

Les mer om avdelingens behandlingstilbud her

Arbeidsoppgaver

I stillingen inngår bl.a. arbeidsoppgaver som: Primærkontakt for enkeltpasienter med oppfølging bl.a. i eksponeringstrening, atferdseksperimenter, samtaler, psykoedukasjon i gruppe og individuelt. Gunstig vaktordning.
Søkere med videreutdanning i kognitiv terapi vil bli prioritert. Det legges også vekt på personlig egnethet, fleksibilitet og samarbeidsevne.

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Vi kan tilby:

  • En utfordrende stilling innenfor et spennende fagfelt
  • Introduksjonsprogram for nyansatte
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Personalboliger og personalbarnehage ved ledig kapasitet
  • Personalhytte, treningsrom og andre velferdstiltak

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.


Kontaktperson:

Avdelingsleder Heidi Alice Berg Houmb tlf.: 32749700, mobil: 47259344 eller på mail: Heidi.Berg.Houmb@modum-bad.no

Søknadsfrist: 8. januar 2020 Stillingstype:

Stillingen er et 50% vikariat i perioden 03.02.20 – 10.07.20, med mulighet for forlengelse.

Tiltredelse: 3. februar 2020 eller etter avtale.

Vi ber om at du søker elektronisk. Følg link nedenfor.
Kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju.
 

Modum Bad

Modum Bad er en diakonal institusjon som skal fremme psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forskning og forebygging. 

Gjennom avtale med Helse Sør- Øst mottar vi pasienter til fem kliniske døgnavdelinger med 103 plasser. En av avdelingene tilbyr familiebehandling. Målgruppen er pasienter over 18 år med angst, depresjon, spiseforstyrrelser og traumelidelser.

Virksomheten omfatter også: To poliklinikker, Forskningsinstituttet, Institutt for Sjelesorg og Kildehuset formidling og forebygging med blant annet Ressurssenteret Villa Sana for helsepersonell. Vi har cirka 300 høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vår visjon er: «En kilde til liv». Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Klikk her for å se hvordan det er å jobbe hos oss!

Klikk her for å søke.