fbpx 2 psykiatriske sykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

2 psykiatriske sykepleiere

Har du lyst til å jobbe med spiseforstyrrelser? Da kan du bli vår nye kollega da vi nå søker etter to psykiatriske sykepleiere.

Vi søker etter to psykiatriske sykepleiere som har interesse for å jobbe med spiseforstyrrelser:

Stilling 1: Fast 100 % stilling for psykiatrisk sykepleier, fra 1. mai 2020, eller etter avtale.
Stilling 2: Vikariat 100 % for psykiatrisk sykepleier. Oppstart snarest, varighet til 10. juli 2020. Det kan være mulighet for forlengelse eller fast ansettelse.

Avdelingen har 21 plasser for voksne pasienter. Vi har et behandlingstilbud for diagnosene anorexia nervosa og bulimia nervosa. Pasientene har hatt langvarige spiseforstyrrelser, der behandling lokalt ikke har gitt tilstrekkelig effekt. De har oftest komorbide lidelser som medfører utfordringer i diagnostikk og behandling.

Vi har et godt faglig behandlingsmiljø med høy kompetanse innen fagfeltet. Våre to behandlingsprogram er symptomorienterte med kombinasjoner av gruppe- og individualterapi. Miljøterapi står sentralt i behandlingen og stillingene inngår i tverrfaglige team. Som sykepleier ved avdelingen er du med i miljøterapeutgruppen vår.

Miljøterapeutene har spesielt fokus på måltids-/ernæringsavtaler herunder eksponeringsterapi, ukentlige samtaler og bidrar i gruppeterapi. Miljøterapeuter bistår pasientenes bevisstgjøringsprosess i styrking av egen autonomi, utarbeiding og oppfølging av behandlingsplaner.

Mer informasjon om avdelingen og behandlingsmål/-program her.

Vi ønsker oss to kollegaer som:

 • har kompetanse om spiseforstyrrelser
 • har relevant arbeidserfaring innen psykiatri
 • har somatisk kompetanse
 • er en god relasjonsskaper
 • har god arbeidskapasitet og er løsningsorientert
 • vil bidra til at avdelingen utvikler seg faglig og sosialt

Det vil i tillegg til faglige kvalifikasjoner bli lagt avgjørende vekt på personlige egenskaper så som fleksibilitet og gode samarbeidsevner.

Er du sykepleier med annen relevant videreutdanning er du også interessant for oss! Er du sykepleier uten videreutdanning, men har relevant erfaring fra fagfeltet og/eller med gruppeterapi? Da er du velkommen til å søke!

Vi kan tilby:

 • Utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et spennende og viktig fagfelt
 • Introduksjonsprogram for nyansatte
 • Lønn etter avtale
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Personalboliger og personalbarnehage ved ledig kapasitet
 • Personalhytte, treningsrom og andre velferdstiltak

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Kontaktperson:

Avdelingsleder Kristin Krantz Westrum tlf. 924 02 734/32 74 97 00 eller kristin.westrum@modum-bad.no

Søknadsfrist:

9. februar 2020

Stillingstype/tiltredelse:

Stilling 1: Fast 100 % stilling for psykiatrisk sykepleier, fra 1. mai 2020, eller etter avtale.
Stilling 2: Vikariat 100 % for psykiatrisk sykepleier. Oppstart snarest, varighet til 10. juli 2020. Det kan være mulighet for forlengelse eller fast ansettelse.

Vi ber om at du søker elektronisk. Følg link nedenfor.
Kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju.

Modum Bad er en diakonal institusjon som skal fremme psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forskning og forebygging. 

Gjennom avtale med Helse Sør- Øst mottar vi pasienter til fem kliniske døgnavdelinger med 103 plasser. En av avdelingene tilbyr familiebehandling. Målgruppen er pasienter over 18 år med angst, depresjon, spiseforstyrrelser og traumelidelser.

Virksomheten omfatter også: To poliklinikker, Forskningsinstituttet, Institutt for Sjelesorg og Kildehuset formidling og forebygging med blant annet Ressurssenteret Villa Sana for helsepersonell. Vi har cirka 300 høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vår visjon er: «En kilde til liv». Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Klikk her for å se hvordan det er å jobbe hos oss!