fbpx Konsulenter med helsefaglig bakgrunn | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Konsulenter med helsefaglig bakgrunn

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 286 000 medarbeidere i over 150 land.

Deloitte Consulting er i vekst og vi ser nå etter flere konsulenter med helsefaglig bakgrunn til Digital Care. 
 

Digital Care er en del av tjenesteområdet Industry Solutions og består av et svært kompetent team som jobber med teknologidrevne prosjekter i helsesektoren. 

Vi bistår våre kunder i prosjekter rettet mot digitalisering i helsesektoren, eksempelvis implementering av elektronisk pasientjournal eller systemer for pasientadministrasjon og klinisk logistikk. Vi jobber i tverrsnittet mellom organisasjon, arbeidsprosesser og teknologi. Våre roller er knyttet til prosjektledelse, opplæring og gevinstrealisering, samt funksjonell prosess- og løsningsdesign. 

Vi opplever økende oppdragsmengde i forbindelse med store transformasjonsprosjekter i helsesektoren, og vi ønsker nå å styrke vårt fagmiljø innen helse ytterligere.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som har helsefaglig bakgrunn og noe relevant erfaring fra prosjektrelatert arbeid. Som helsepersonell har du vært involvert i implementering av kliniske- og pasientadministrative systemer eller annet digititaliseringsarbeid i helsesektoren. 

Som person er du genuint interessert i den teknologiske utviklingen i helsesektoren. Du er en pådriver og initiativtaker til tiltak i egen enhet, og viser stort engasjement for endring og forbedringsarbeid.

Dette er en unik mulighet for deg som stortrives i prosjekt. Vi jobber alltid tett med kunden for å oppnå prosjektets mål, og er nå på jakt etter deg som ønsker å være kundens nærmeste rådgiver gjennom faglig veiledning og støtte. 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Mimum bachelorgrad, gjerne som sykepleier, bioingeniør eller annen helsefaglig bakgrunn.
  • Minimum 3 års relevant erfaring etter endt utdanning. 
  • Fortrinnsvis noe prosjekterfaring, og gjerne da fra et eller flere store prosjekter som har ført til endringer i en organisasjon.
  • Kunnskap om arbeidsprosesser og organisering innen helse, samt erfaring med kliniske systemer, gjerne elektronisk pasientjournal.
  • Må beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Det vil være et pluss om du har tilleggsutdannelse innen ledelse, IT eller økonomi og administrasjon, eksempelvis helseledelse eller helseøkonomi.
  • Fordel med sertifisering innen PRINCE2, Agile, PMP eller TOGAF, men det er ikke et krav.


Hva kan vi tilby deg?

I Deloitte Consulting får du jobbe med interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig, internasjonalt kunnskapsmiljø. Vi har et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. 

Digital Care er en del av en større bransjegruppe innen helse og er et viktig satsningsområde i Deloitte. Vi er en tett sammensveiset gruppe med bred kompetanse. Rollene du får i prosjekt vil variere, noe som gjør at du får utfordret deg selv kontinuerlig. Likevel vil du aldri stå alene i utfordringer.

Vi har kultur for tett oppfølging på prosjekt, og du har alltid en kollega du kan diskutere problemstillinger med. Ledelsen i Digital Care følger opp ressursene i gruppa tett, og alle har en egen coach som har fokus på din kompetanse og karriereutvikling

Hvilken innflytelse vil du få?

Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell, samtidig som du vil få utfordringer i et dynamisk og resultatorientert miljø preget av inkludering og samarbeid. I våre Digital Care prosjekter får du mulighet til å drive prosjektledelse i komplekse prosjekter som kan påvirke flere tusen brukere.

Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å oppnå suksess og realisere ditt fulle potensiale.

Hvem er vi?

Deloitte Consulting er et av de største rådgivningsmiljøene i landet med konsulenter som dekker områder som Strategy, Analytics and M&A, Customer & Marketing, Business Operations, Human Capital og Enterprise Technology & Performance.

Vi bistår store og mellomstore virksomheter i offentlig og privat sektor som står ovenfor komplekse utfordringer, og fungerer både som en rådgiver og en medspiller i implementeringsprosesser.

I Norge består vår konsulentvirksomhet av ca. 400 rådgivere, som i tillegg til sin faglige kompetanse besitter betydelig bransjeerfaring innenfor de deler av næringsliv og offentlig forvaltning som vi fokuserer på.  

Mer informasjon om våre tjenesteområder og bransjer finner du ved å gå inn på våre nettsider

Om søknadsprosessen

Vi ønsker å motta din CV og søknad snarest mulig, men senest innen 06.01.2020. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Vi ser frem til å motta din søknad!

-------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                              
Til din informasjon benytter vi oss av arbeidspsykologiske testverktøy som en del av våre rekrutteringsprosesser.

Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.

https://www.youtube.com/watch?v=VW_zWKCdIYk
    Helseinformatikk, Teknologi, Prosjektledelse, Digitalisering, Helseøkonomi, IT, Ledelse, Elektronisk pasientjournal, Helse, Økonomi, Rådgiving, Helseledelse, Helseadministrasjon