fbpx Enhetsleder Føde-/barselenhet Tromsø | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Enhetsleder Føde-/barselenhet Tromsø

Føde-/barselenhet Tromsø, Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Vår flotte avdeling trenger ny enhetsleder. Vi er landets minste universitetsklinikk med 1361 fødsler i 2018. Vi har en kombinert seksjon med 4 fødestuer, barsel, barselhotell og poliklinikk. Enheten har egen fag- og forskningsjordmor i 100 % stilling.  
 

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven til enhetsleder er koordinering av den daglig driften av føde- og barselseksjon. Enhetsleder jobbet tett i team med seksjonsleder og fag- og forskningsjordmor, og har per tiden lederstøttekonsulent som ivaretar en del administrative oppgaver. Personalansvaret er delt mellom seksjonsleder og enhetsleder. 


Kvalifikasjoner

 • Offentlig godkjent jordmor
 • Lederutdanning
 • Ledererfaring 
 • Erfaring med å jobbe med personaladministrative system og arbeidstidsplanlegging er ønskelig.

Som medlem i vårt lederteam trenger vi en kollega som er fleksibel, innovativ og har gode samarbeidsevner. Det forventes at leder viser godt medarbeiderskap og er en god rollemodell. Det er nødvendige å forstå helheten i helsevesenet, ha styrke til å ta beslutninger, og ta ansvar for resultat. Vår oppgave sammen er å fremme det beste i medarbeiderne og legge UNN sine verdier til grunn for å gi et best mulig tilbud til våre brukere.  


Personlige egenskaper

Som leder i UNN skal vi jobbe kunnskapsbasert med ledelse og oppfylle nasjonale lederkrav for helsetjenesten ved å være

 • ansvarlig
 • handlekraftig
 • endringsvilling
 • kommuniserende
 • inspirerende 
 • helhetstenkende 
   

Vi tilbyr

 • En spennende og variert arbeidshverdag sammen med spesielt hyggelige medarbeidere
 • UNN har eget lederutviklingsprogram.
 • Lønn etter kvalifikasjoner og gjeldede overenskomster  


Kontaktinformasjon
Bente Mietinen
Seksjonsleder
77626470

Arbeidssted 
Hansine Hansens veg 67
9019 Tromsø

 

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.