fbpx Quiz! Hva feiler det denne stakkaren? Hopp til hovedinnhold

Quiz! Hva feiler det denne stakkaren?

Illustrasjon: Mostphotos/Sykepleien

Det er fredag! Det betyr at vi igjen byr på noen uhøytidelige spørsmål. Se hvor mange du klarer!

 

Vil du ha mer quiz?

Prøv deg på disse.

Bildet er i tegneserie stil og viser et skjørt som blåser opp

Illustrasjonen viser tvillingbabyer i tegneseriestil. Bildet viser et øye i tegneseriestil Bildet viser en kvinne i tegneseriestil. Bildet viser en hodeskalle, i tegneserie-stil Bildet viser en hipster med bart og skjegg i tegneseriestil Bildet viser en kvinne og en mann som omfavner hverandre Bildet viser stekepanne med speilegg i tegneseriestil. Bildet viser en tegning av fire hender med hver sin gaffel og en haug med piller. Bildet viser en sykepleier i tegneserie-stil.