fbpx Fra Sykepleier-blogg til Sykepleiens blogg Hopp til hovedinnhold

Fra Sykepleier-blogg til Sykepleiens blogg

Her om dagen fikk jeg mail fra Sykepleien om at jeg var en av 35 bidragsytere som var trukket ut til å blogge for bladet Sykepleien. Jeg må si jeg er ydmyk og takker for tilliten jeg har blitt vist. Lite visste jeg om at det var slik det skulle gå når jeg opprettet Sykepleier-bloggpå eget domene for halvannet år siden. 

Men jeg må si at dette er meget gøy og litt skummelt. Prestasjonsangsten kom snikende med en eneste gang og jeg har hatt en liten anelse skrivesperre de siste dagene. Men jeg skal bidra så godt jeg kan med innlegg som kommer rett fra levra og andre saklige meningsutvekslinger. 

Tidligere har jeg skrevet en del om utdanning og om arbeidslivet generelt. En sykepleiers arbeidshverdag er aldri lik og det ønsker jeg å fortelle noe om. Mitt største ønske er at mine innlegg vil inspirere andre og åpne øynene til de som styrer den store pengesekken til nytenkning innenfor faget sykepleie. 

Hvis dette kan være mitt bidrag til å gjøre en forskjell, uansett om det skulle være seg innenfor utdanning, arbeidshverdagen eller politisk så er jeg fornøyd. 

Igjen, tusen takk for tilliten! Dette blir morro. 

 

 

POPULÆRE ARTIKLER NÅ